Malerier Sy

Krea-lørdag

I dag har der stået krea-tid for både mor og børn. Jeg fik idag endelig tid til at sætte mig ved symaskinen. Det har været savnet, men desværre ikke muligt før, da jeg har arbejdet rigtig meget de sidste 2 uger, og næste uge står igen på arbejde i stor stil. Men så har vi også ferie :o)
De to stor unger kom hjem, fra 5 dage i sommerhus, igår. Så eftermiddagen har stået på hygge i udestuen, med mor ved symaskinen og børnene med lærred og pensel. Så hyggeligt.
 Jeg har fået en hel masse små ruller tråd af min mormor. Og synes bare de er så fine og gamle. Noget af trådet er på små paprør, men de fleste af dem er rullet op på små stykker papir som det på billedet (mit kamera kunne desværre ikke tage et ordentlig nærbilled). Tror, at det er silketråd, det er i hvert fald nogle fine farver.
 Jeg er igang med “hemligheder” ved symaskinen, så mere om den en anden gang…
 Sissel og Casper havde gang i mange fine farver. Og nogle af resultaterne ser I på billedet herunder.
(skulle hilse og sige at de ikke er tilsalg ;o) )
 Håber at der i morgen også bliver tid til lidt kreativiteter, men ellers står den på pakning af ferietøj til børnene som tager 5 overnatninger hos bedstemor og bedstefar i næste uge, Sofie tager dog kun 2 (Mor her kan altså ikke undvære hende længere…)
Nå nu vil jeg en tur rundt i blogland og se hvad andre skønne Quinder har brugt lørdagen på…
God aften
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg