Bagværk Kreativitet Messe... Shopping Skønne quinder

Kreative dage 2017 -del 1

1516744100

For 2 uger siden var jeg så heldig at vinde 2 billetter til Kreative dage 2017 i Fredericia. Så sammen med Lise, afsatte vi hele lørdag til at blive inspireret til en masse nye kreative projekter. Inden vi drog afsted havde jeg allerede nogle planer om hvad jeg gerne ville se. Og blandt disse planer var Ditte og Annemettes stand. Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med Ditte og alt hvad hun laver…

Og heldigvis fik jeg både sagt hej til Ditte, og købt hendes cake-faktor krydderi. Vi fik også smagt hendes græskar kage, og faktisk har jeg planer om at gøre hende kunsten efter i weekenden 

1516744100😉

Desuden var vi også inde og høre Ditte og Annemettes fordrag, omkring deres deltagelse i Den store Bagedyst, samt om deres arbejde både hver for sig og sammen. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at det kræver hårdt arbejde at nå dertil hvor de er i dag, men jeg kan da godt være en lille bitte smule misundelig på dem, at kunne leve af deres hobby 😊.

Jeg ville elske at bage og spise kage hver dag * ha ha ha* 😄😄😄

(jeg ved godt at de laver rigtig meget andet…)

1516744100
1516744100
1516744100

Som billedet herover viser, var det ikke det eneste jeg købte – faktisk kunne jeg sagtens have købt en masse mere, men jeg begrænsede mig 😄😄😄. Det meste jeg købte er til bagværk eller konfekt, så siden messen har mit hoved kørt på højtryk omkring årets julekonfekt og bagværk😉. Der går dog lige lidt tid inden jeg går i gang med det.

De fine røde- og guldkugler er med chokolade og ikke sukkerkugler, som dem man plejer at kunne købe i supermarkeder. De er fra Nuts´n more, men jeg har desværre ikke lige kunne finde et sted på nettet hvor de kan købes…

Den grønne kasse bagerst på billedet vandt jeg sammen med billetterne hos Kreativ med ungerne, men mere om den i et andet indlæg 😊…

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg