De skønne unger... Det for Børn Ideér... Kreativitet Leg

Kreative Dage 2017 – del 2

1516744179

Som I måske husker fra mit første indlæg fra Kreative Dage, så vandt jeg 2 billetter til messen hos Kreativ med ungerne , sammen med en kreakasse, fyldt med en masse skønne kreating.

Sofie kunne slet ikke vente med at åbne kassen, og komme i gang, da jeg kom hjem med den. Hun fandt hurtigt et par tomme toiletpapirruller, og gik i gang med med at kreere et par “rullunger” til Morfar, som han fik af hende i fødselsdagsgave. 🎁

Den grønne kasse er nu blevet døbt “Sofie´s kreakasse”, og jeg fylder lidt i den en gang i mellem, når jeg lige falder over noget jeg tror der kan bruges. Og hun er vild med kassen, og kan faktisk bruge lang tid på at sidde med det 😊

Kreativmedungerne.dk er der masser af inspiration at hente, som børnene kan lave, nogle ting er nemmere end andre, men det kommer selvfølgelig også an på barnets alder.

Noget andet jeg faldt over på messen var Silkclay og Foamclay – en slags modelervoks, der dog ikke vejer noget, men bliver helt hårdt når det lufttørrer, og så kan sættes på glas, pap mv. Det er helt sikkert noget jeg skal have fat i både til mig selv og Sofie, så kan vi være kreative sammen ❤

1516744179
1516744179
 
1516744179
1516744179
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg