Bagværk By Warberg Madpakker Opskrifter

Lækre pølsehorn med fuldkorns speltmel.

Lækre pølsehorn med fuldkorns speltmel.

I morgen banker hverdagen på døren igen efter juleferien, og dermed skal vi også igang med madpakkerne igen.

Så I dag bagte jeg en stak lækre pølsehorn med fuldkorns speltmel.

Jeg glæder mig faktisk lidt til at komme tilbage til hverdagen, selv om det også har været rigtig dejligt med en lang juleferie :), men madpakkerne dem har jeg altså ikke savnet i juleferien, dem gad jeg godt undvære i hverdagen, men det går vidst ikke 😉

Lækre pølsehorn med fuldkorns speltmel.

Oftest når jeg bager pølsehorn, så tilsætter jeg revet squash til dejen, både for at gøre dem lidt sundere, men de bliver også virkelig lækre og saftige af det. Men i dag droppede jeg squashen og tilsatte noget fuldkorns speltmel, for at gøre dem lidt grovere. Og det blev virkelig nogle lækre pølsehorn, og ikke spor tørre. 

Børnene har i hvert fald godkendt dem, og bedt om at der kommer en i madpakken i morgen 🙂

Opskriften på mine pølsehorn med squash finder du her.

Lækre pølsehorn med fuldkorns speltmel.

Opskriften på pølsehornene fra idag finder du her:

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked