Forleden weekend var vi til traditionen tro til familiefest. Og som altid har hver familie noget mad med til frokostbordet eller kaffebordet.
Sidste år havde jeg bagt en kage, lige som en del andre, så for at vi ikke skulle leve af søde sager i år, havde jeg besluttet mig for ikke at bage en kage. MEN da værtinden fandt ud af det protesterede hun “højlydt” – så jeg ændrede mine planer og bagte en kage og en stak pizzasnegle.
Og jeg skal love for at både kage og pizzasnegle faldt i god jord 🙂 Børnene var vilde med pizzasneglene og jeg har fået besked på at dem må jeg gerne bage igen, fx til madpakker.
Pizzasnegle med pepperoni
Når jeg før har bagt pizzasnegle har det som oftest været med skinkestrimler, men da jeg fandt disse sødest mini pepperoni i Spar, så tænkte jeg at det skulle prøves.
For at undgå tørre kanter (+ at de var nemmere at transportere), kom jeg sneglene i en bradepande – side om side.
Lækre svampede pizzasnegle
Ingredienser
Dejen
- 2 pk gær
- 8 dl. lunkent vand
- 300 g speltmel
- ca 1 kg hvedemel
- 1 tsk salt
- 4 spsk olivenolie
- 2 store gulerødder, revet
Fyld
- 1 glas rød pesto
- 1 ds tomatkonc. (140 g)
- 2 pk mini pepperoni andet fyld kan også bruges
- 300 g revet mozzarella
- tørret oregano
- tørret basilikum
Ingen kommentarer