Lørdag aften holdt Casper lidt drenge fødselsdags hygge, for 4 af hans kammerater. Drengene kom kl 19, og Casper havde bestilt pizzasnegle, pølsehorn, chips og sodavand.
Så sammen med pølsehornene fra forleden dag, bagte jeg en stak store og luftige pizzasnegle til dem, de kan nemlig sagtens fryses og lunes igen inden servering.
Denne her gang har jeg lavet dem med skinke i tern, men de kan også sagtens laves med skinke i strimer, hakket oksekød eller pølser i små skiver.
Til 18 pizzasnegle:
Ingredienser:
- 2 æg
- 4 spsk. sukker
- 2½ dl. lunkent vand
- 1 pk gær
- 1½ tsk. salt
- 1 dl. olie
- 100 g. grahamsmel
- 500 g. hvedemel.
- Skinke i tern
- 2 dl. revet ost
- 4 stk. tomatpuré
- tørret oregano, basilikum og hvidløgspulver
Fremgangsmåde:
- Æg og sukker piskes luftig med en elpisker eller røremaskine.
- I en anden skål opløses gæren i det lunkne vand. Tilsæt olie og salt og rør god sammen.
- Bland æggemassen med gær og væske.
- Kom grahamsmel i blandingen og rør godt.
- Tilsæt hvedemelet lidt af gangen, og ælt til dejen er blød og smidig.
- Stil dejen lunt med et klæde over, og lad den hæve i 45 min.
- Efter hævning rulles dejen ud til en aflang plade, med en tykkelse på ca. 1 – 1½ cm.
- Smør dejpladen med tomatpuré og drys med de tørrede krydderier. Kom revet ost på, og til sidst skinke.
- Rul dejen sammen, fra den lange side, til en roulade, og skær 18 skiver.
- Kom sneglene på en plade med bagepapir, og tryk dem let på toppen.
- Tænd ovnen på 200 gr., og lad den varme godt op mens sneglene hæver 45 min. under et viskestykke.
- Bag snegene ovnen 12-14 min. indti de er gyldne.
Ingen kommentarer