By Warberg Kreativitet Sy

Mere efterår…

Endnu en kjole er landet i Sofie´s efterår/vinter garderobe.
Den stor læderknap er fundet i min mormor´s knapkasse. Det er lidt sjovt, at den kasse står hos mig nu, for den er et af mine minder fra dengang jeg var barn. Det var altid et hit at få lov til at sidde og lege og sorterer i Mormor´s knapkasse, når vi var på ferie hos hende. Og min mor har fortalt, at hun kan huske, at hun og hendes søster også elskede at lege med knapperne, da de var børn. Knapperne er nok ikke de samme som dengang, men synes alligevel det næsten er som om…

 Stoffet til denne kjole er fra Stof og Stil, og mønsteret er fra et Ingelises Sy og Strik, men med lidt ændringer.
I aften har vi By Night her i byen, så arbejdsdagen er lang fra 9-22. I morgen formiddag står den på arbejde igen, og sørme om vi ikke også lige har søndagsåbent på søndag, og den er jeg også så heldig at have :o/ Så min weekend byder nok ikke på så meget andet end arbejde og lidt afslapning. Håber dog at jeg kan blive færdig med pakkerne til pakkelegen. jeg er i fuld gang, tøser :o)
God dag, aften og weekend.
Knus
40 Kommentarer

40 Kommentarer

 • Mor-t-2

  Så sød en buksedragt. Ak, gid man havde en pige! *s* Go weekend.

 • Mor-t-2

  Så sød en buksedragt. Ak, gid man havde en pige! *s* Go weekend.

 • Mor-t-2

  Så sød en buksedragt. Ak, gid man havde en pige! *s* Go weekend.

 • Mor-t-2

  Så sød en buksedragt. Ak, gid man havde en pige! *s* Go weekend.

 • Mor-t-2

  Så sød en buksedragt. Ak, gid man havde en pige! *s* Go weekend.

 • Lise

  Sød buksedragt… u har også fået navn på dine billeder. Er det inde på Picasa du gør det eller er det i Piknic… Skal jeg vidst ogsåå lige ha fundet ud af hvordan man gør efter alt det skriveri der har været…Skal vidst bare ha et generelt kursus af dig engang.. tihi…

 • Lise

  Sød buksedragt… u har også fået navn på dine billeder. Er det inde på Picasa du gør det eller er det i Piknic… Skal jeg vidst ogsåå lige ha fundet ud af hvordan man gør efter alt det skriveri der har været…Skal vidst bare ha et generelt kursus af dig engang.. tihi…

 • Lise

  Sød buksedragt… u har også fået navn på dine billeder. Er det inde på Picasa du gør det eller er det i Piknic… Skal jeg vidst ogsåå lige ha fundet ud af hvordan man gør efter alt det skriveri der har været…Skal vidst bare ha et generelt kursus af dig engang.. tihi…

 • Lise

  Sød buksedragt… u har også fået navn på dine billeder. Er det inde på Picasa du gør det eller er det i Piknic… Skal jeg vidst ogsåå lige ha fundet ud af hvordan man gør efter alt det skriveri der har været…Skal vidst bare ha et generelt kursus af dig engang.. tihi…

 • Lise

  Sød buksedragt… u har også fået navn på dine billeder. Er det inde på Picasa du gør det eller er det i Piknic… Skal jeg vidst ogsåå lige ha fundet ud af hvordan man gør efter alt det skriveri der har været…Skal vidst bare ha et generelt kursus af dig engang.. tihi…

 • Sandie

  Rigtig sød buksedragt! Må jeg spørge om du har brugt et mønster, eller er det noget du selv har lavet? Rigtig fine ting du laver :O)

 • Sandie

  Rigtig sød buksedragt! Må jeg spørge om du har brugt et mønster, eller er det noget du selv har lavet? Rigtig fine ting du laver :O)

 • Sandie

  Rigtig sød buksedragt! Må jeg spørge om du har brugt et mønster, eller er det noget du selv har lavet? Rigtig fine ting du laver :O)

 • Sandie

  Rigtig sød buksedragt! Må jeg spørge om du har brugt et mønster, eller er det noget du selv har lavet? Rigtig fine ting du laver :O)

 • Sandie

  Rigtig sød buksedragt! Må jeg spørge om du har brugt et mønster, eller er det noget du selv har lavet? Rigtig fine ting du laver :O)

 • Lena

  Hej Sandie.
  Mønsteret på buksedragten er lavet ud fra et buksemønster fra MiniKrea, som hedder ballonbuks, som jeg har forlænget, og sat linningstykket på længere oppe, hvorefter jeg har lavet smok på det og sat stropper på. Håber det er til at forstå ;o)
  Kh. Lena

 • Lena

  Hej Sandie.
  Mønsteret på buksedragten er lavet ud fra et buksemønster fra MiniKrea, som hedder ballonbuks, som jeg har forlænget, og sat linningstykket på længere oppe, hvorefter jeg har lavet smok på det og sat stropper på. Håber det er til at forstå ;o)
  Kh. Lena

 • Lena

  Hej Sandie.
  Mønsteret på buksedragten er lavet ud fra et buksemønster fra MiniKrea, som hedder ballonbuks, som jeg har forlænget, og sat linningstykket på længere oppe, hvorefter jeg har lavet smok på det og sat stropper på. Håber det er til at forstå ;o)
  Kh. Lena

 • Lena

  Hej Sandie.
  Mønsteret på buksedragten er lavet ud fra et buksemønster fra MiniKrea, som hedder ballonbuks, som jeg har forlænget, og sat linningstykket på længere oppe, hvorefter jeg har lavet smok på det og sat stropper på. Håber det er til at forstå ;o)
  Kh. Lena

 • Lena

  Hej Sandie.
  Mønsteret på buksedragten er lavet ud fra et buksemønster fra MiniKrea, som hedder ballonbuks, som jeg har forlænget, og sat linningstykket på længere oppe, hvorefter jeg har lavet smok på det og sat stropper på. Håber det er til at forstå ;o)
  Kh. Lena

 • Sandie

  Tak, jeg har brugt samme mønster :O) Må være derfor jeg synes den er så sød ;O)

 • Sandie

  Tak, jeg har brugt samme mønster :O) Må være derfor jeg synes den er så sød ;O)

 • Sandie

  Tak, jeg har brugt samme mønster :O) Må være derfor jeg synes den er så sød ;O)

 • Sandie

  Tak, jeg har brugt samme mønster :O) Må være derfor jeg synes den er så sød ;O)

 • Sandie

  Tak, jeg har brugt samme mønster :O) Må være derfor jeg synes den er så sød ;O)

 • Aussie

  Hej Lena. Den er godt nok super skøn :0) Laver du også ting på bestilling?

 • Aussie

  Hej Lena. Den er godt nok super skøn :0) Laver du også ting på bestilling?

 • Aussie

  Hej Lena. Den er godt nok super skøn :0) Laver du også ting på bestilling?

 • Aussie

  Hej Lena. Den er godt nok super skøn :0) Laver du også ting på bestilling?

 • Aussie

  Hej Lena. Den er godt nok super skøn :0) Laver du også ting på bestilling?

 • Binemor

  Hvor er den blevet flot!!

 • Binemor

  Hvor er den blevet flot!!

 • Binemor

  Hvor er den blevet flot!!

 • Binemor

  Hvor er den blevet flot!!

 • Binemor

  Hvor er den blevet flot!!

 • Aussie

  Hej Lena. Mange tak for sidst, det var rigtig hyggeligt! Det er denne kjole jeg mener og jeg kan godt se at den er orange, nu hvor du siger det ;0)Hvor meget tager du for denne i str. 122/128?

 • Aussie

  Hej Lena. Mange tak for sidst, det var rigtig hyggeligt! Det er denne kjole jeg mener og jeg kan godt se at den er orange, nu hvor du siger det ;0)Hvor meget tager du for denne i str. 122/128?

 • Aussie

  Hej Lena. Mange tak for sidst, det var rigtig hyggeligt! Det er denne kjole jeg mener og jeg kan godt se at den er orange, nu hvor du siger det ;0)Hvor meget tager du for denne i str. 122/128?

 • Aussie

  Hej Lena. Mange tak for sidst, det var rigtig hyggeligt! Det er denne kjole jeg mener og jeg kan godt se at den er orange, nu hvor du siger det ;0)Hvor meget tager du for denne i str. 122/128?

 • Aussie

  Hej Lena. Mange tak for sidst, det var rigtig hyggeligt! Det er denne kjole jeg mener og jeg kan godt se at den er orange, nu hvor du siger det ;0)Hvor meget tager du for denne i str. 122/128?

Læg en besked

Lignende indlæg