By Warberg Sy

Mere forårsgarderobe…

En tunika til Sofie´s forårs/sommer garderobe har set dagens lys.

Stoffet på bærestykket er fra Panduro, og den grønne farve skulle gerne passe til det nye POMPdeLUX tøj, som snart lander hos os. Jeg har købt en del basis-ting derfra, da jeg synes kvaliteten er god, og rigtig godt kan lide farverne.
Kender du mon POMPdeLUX?
God aften.
10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Stine -Auvills univers

  Ja, jeg var også til Pompdelux i forrige weekend! Og en del fattigere, da jeg gik derfra igen:-)

 • Stine -Auvills univers

  Ja, jeg var også til Pompdelux i forrige weekend! Og en del fattigere, da jeg gik derfra igen:-)

 • Stine -Auvills univers

  Ja, jeg var også til Pompdelux i forrige weekend! Og en del fattigere, da jeg gik derfra igen:-)

 • Stine -Auvills univers

  Ja, jeg var også til Pompdelux i forrige weekend! Og en del fattigere, da jeg gik derfra igen:-)

 • Stine -Auvills univers

  Ja, jeg var også til Pompdelux i forrige weekend! Og en del fattigere, da jeg gik derfra igen:-)

 • Trine

  Hej Lena!

  Så fin Sofie bliver. Jeg er nu kommet i tanke om at vi til blogtræf snakkede om en eller anden side, hvor jeg kunne finde noget med de cirkelkjoler og tilhørende ribkanter. Måske du lige kan opfriske min hukommelse??

  Kh Trine

 • Trine

  Hej Lena!

  Så fin Sofie bliver. Jeg er nu kommet i tanke om at vi til blogtræf snakkede om en eller anden side, hvor jeg kunne finde noget med de cirkelkjoler og tilhørende ribkanter. Måske du lige kan opfriske min hukommelse??

  Kh Trine

 • Trine

  Hej Lena!

  Så fin Sofie bliver. Jeg er nu kommet i tanke om at vi til blogtræf snakkede om en eller anden side, hvor jeg kunne finde noget med de cirkelkjoler og tilhørende ribkanter. Måske du lige kan opfriske min hukommelse??

  Kh Trine

 • Trine

  Hej Lena!

  Så fin Sofie bliver. Jeg er nu kommet i tanke om at vi til blogtræf snakkede om en eller anden side, hvor jeg kunne finde noget med de cirkelkjoler og tilhørende ribkanter. Måske du lige kan opfriske min hukommelse??

  Kh Trine

 • Trine

  Hej Lena!

  Så fin Sofie bliver. Jeg er nu kommet i tanke om at vi til blogtræf snakkede om en eller anden side, hvor jeg kunne finde noget med de cirkelkjoler og tilhørende ribkanter. Måske du lige kan opfriske min hukommelse??

  Kh Trine

Læg en besked

Lignende indlæg