Som lovet for nogle dage siden,
så kommer endnu et bud herfra til hverdagsmad.
For vi kender jo alle til at aftensmaden gerne må være nem i en travl hverdag
I dag bestod vores aftensmad nemlig af denne ret:
Chili con carne med kartoffelmoslåg.
Noter
Servere evt. salat til, som nemt kan tilberedes mens retten står i ovnen.
Ingredienser
- 500 g. hakket oksekød el. svinekød
- 1 hakket løg
- 1 rød peberfrugt i terninger
- 1 pose chili con carne - Knorr mix
- 1 pk. cocktailpølser
- salt og peber
- 1 kg. kartofler
- 50 g. smør
- 2 dl. mælk
- salt og peber.
Instruktioner
- Brun kød, løg og peberfrugt, til det smuldrer, og tilsæt posens indhold sammen med ½ l. vand.
- Rør kraftigt og lad simre i 15 min.
- Tilsæt pølserne og smag til med salt og peber.
- Tilbered kartoffelmosen imens:
- Skær skællede kartofler i store terninger, kog dem i usaltet vand, til de er helt møre. Hæld vandet fra og damp kartoflerne møre.
- Pisk til mos med smør og mælk og smag til med salt og peber.
- Hæld kødsaucen i et fad, læg kartoffelmosen ovenpå og steg i ovn ved 180 g. i ca. 20 min.
© 2024 ByWarberg.dk
Jeg vil lige tilføje at retten ikke er stærk, så den kan sagtens serveres for børnene.
I Knorr Mixén er der ikke bønner, men hvis man er til dette, kan en dåse nemt tilsættes.
Velbekom 🙂
Ingen kommentarer