Alt det andet... Kreativitet Sy

Mere syning og loppefund

Så fik jeg også syet en bluse til min store pige på 9 år. Hun blev rigtig glad for den da hun så den her til morgen,. Igår aftes tænkte jeg nemlig at jeg da lige kunne gå i gang med at klippe stoffet til den, og så måtte jeg jo se hvornår jeg kunne få den syet. Men da stoffet var klippet, ja så kunne jeg ikke lade være med at fortsætte. Og inden jeg så mig om, så var blusen færdig. Dejligt.

I dag har jeg været på loppemarked. Jeg var der i god tid, for de bedste ting går jo altid først, men til trods for det var der allerede mange mennesker og synes ikke der var så meget at komme efter, som der plejer. Jeg var nok mest på udkig efter noget stof, men det var der stort set ikke noget af :o(, men men men, kunne jo ikke gå tomhændet hjem, og faldt da også pladask for disse to ting til Sofie, når hun bliver stor nok til at lege med dukker. Vuggen havde noget pink stof omkring, som jeg har taget af. Tror også jeg fjerner “hanken” henover, da den ikke kan kommer længere op end på billedet. så skal den selvfølgelig males og have noget nyt stof, en dyne og en pude. Dukke-højstolen skal nok også lige slibes lidt, og have noget maling og en hynde.

Ellers er dagen gået med at bage boller, cookies og en chokoladekage-borg. Så nu skal bordet bare dækkes til i morgen, så er vi klar til at holde 6 års fødselsdag.

10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Pernille

  Hej Lena.

  Så lige inde hos Rappedikke, at du søger mønstre på hel/halvsole nederdele i forskellige størrelser. Måske du kan bruge denne tabel ? http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=&length=&b1=&b2=&type=full

  Er vild med dukkehøjstolen – sikke et fund!

 • Pernille

  Hej Lena.

  Så lige inde hos Rappedikke, at du søger mønstre på hel/halvsole nederdele i forskellige størrelser. Måske du kan bruge denne tabel ? http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=&length=&b1=&b2=&type=full

  Er vild med dukkehøjstolen – sikke et fund!

 • Pernille

  Hej Lena.

  Så lige inde hos Rappedikke, at du søger mønstre på hel/halvsole nederdele i forskellige størrelser. Måske du kan bruge denne tabel ? http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=&length=&b1=&b2=&type=full

  Er vild med dukkehøjstolen – sikke et fund!

 • Pernille

  Hej Lena.

  Så lige inde hos Rappedikke, at du søger mønstre på hel/halvsole nederdele i forskellige størrelser. Måske du kan bruge denne tabel ? http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=&length=&b1=&b2=&type=full

  Er vild med dukkehøjstolen – sikke et fund!

 • Pernille

  Hej Lena.

  Så lige inde hos Rappedikke, at du søger mønstre på hel/halvsole nederdele i forskellige størrelser. Måske du kan bruge denne tabel ? http://www.moegungen.dk/nederdel/?circumference=&length=&b1=&b2=&type=full

  Er vild med dukkehøjstolen – sikke et fund!

 • Lena

  Hej Pernille.

  Tak for linket, det kan jeg helt sikkert bruge;o) Nu er det bare om at komme igang…
  Ja, jeg er også vild med stolen, men kan ikke rigtig finde ud af om det er synd at male den.

 • Lena

  Hej Pernille.

  Tak for linket, det kan jeg helt sikkert bruge;o) Nu er det bare om at komme igang…
  Ja, jeg er også vild med stolen, men kan ikke rigtig finde ud af om det er synd at male den.

 • Lena

  Hej Pernille.

  Tak for linket, det kan jeg helt sikkert bruge;o) Nu er det bare om at komme igang…
  Ja, jeg er også vild med stolen, men kan ikke rigtig finde ud af om det er synd at male den.

 • Lena

  Hej Pernille.

  Tak for linket, det kan jeg helt sikkert bruge;o) Nu er det bare om at komme igang…
  Ja, jeg er også vild med stolen, men kan ikke rigtig finde ud af om det er synd at male den.

 • Lena

  Hej Pernille.

  Tak for linket, det kan jeg helt sikkert bruge;o) Nu er det bare om at komme igang…
  Ja, jeg er også vild med stolen, men kan ikke rigtig finde ud af om det er synd at male den.

Læg en besked

Lignende indlæg