Alt det andet...

Min seje kusine…

Jeg har en kusine, ved navn Mille.
Og hun er altså lidt meget sej.
 Hun imponerer mig gang på gang med sine tegninger, og jeg synes I skulle have fornøjelsen af at se nogle af hendes billeder.Disse billeder er malet med vandfarver.
 Så her er et lille udpluk af dem :o)
(klik evt. på billederne for at gøre dem større)

 God onsdag

15 Kommentarer

15 Kommentarer

 • Sandie

  Hold da op, de er fede!!

 • Sandie

  Hold da op, de er fede!!

 • Sandie

  Hold da op, de er fede!!

 • Sandie

  Hold da op, de er fede!!

 • Sandie

  Hold da op, de er fede!!

 • Henriette

  Det er en dygtig kusine du har. Det er nogle flotte billeder ♥

 • Henriette

  Det er en dygtig kusine du har. Det er nogle flotte billeder ♥

 • Henriette

  Det er en dygtig kusine du har. Det er nogle flotte billeder ♥

 • Henriette

  Det er en dygtig kusine du har. Det er nogle flotte billeder ♥

 • Henriette

  Det er en dygtig kusine du har. Det er nogle flotte billeder ♥

 • Lise

  Ja hun er sgu sej. Er helt vil dmed det sidste spiderman/superman billede…. Skal Casper ha det inde på hans værelse…
  Fik jo lige et kik af at læse dit indlæg igår, med den yndige forklæde kjole til Sofie. Har i længe haft et mønster liggende til en yunika fra stof og stil, så jeg fik klippet til 3 stk, og næsten syet 1 færdig. De to andre regner jeg med at fodre min amio butik med..

 • Lise

  Ja hun er sgu sej. Er helt vil dmed det sidste spiderman/superman billede…. Skal Casper ha det inde på hans værelse…
  Fik jo lige et kik af at læse dit indlæg igår, med den yndige forklæde kjole til Sofie. Har i længe haft et mønster liggende til en yunika fra stof og stil, så jeg fik klippet til 3 stk, og næsten syet 1 færdig. De to andre regner jeg med at fodre min amio butik med..

 • Lise

  Ja hun er sgu sej. Er helt vil dmed det sidste spiderman/superman billede…. Skal Casper ha det inde på hans værelse…
  Fik jo lige et kik af at læse dit indlæg igår, med den yndige forklæde kjole til Sofie. Har i længe haft et mønster liggende til en yunika fra stof og stil, så jeg fik klippet til 3 stk, og næsten syet 1 færdig. De to andre regner jeg med at fodre min amio butik med..

 • Lise

  Ja hun er sgu sej. Er helt vil dmed det sidste spiderman/superman billede…. Skal Casper ha det inde på hans værelse…
  Fik jo lige et kik af at læse dit indlæg igår, med den yndige forklæde kjole til Sofie. Har i længe haft et mønster liggende til en yunika fra stof og stil, så jeg fik klippet til 3 stk, og næsten syet 1 færdig. De to andre regner jeg med at fodre min amio butik med..

 • Lise

  Ja hun er sgu sej. Er helt vil dmed det sidste spiderman/superman billede…. Skal Casper ha det inde på hans værelse…
  Fik jo lige et kik af at læse dit indlæg igår, med den yndige forklæde kjole til Sofie. Har i længe haft et mønster liggende til en yunika fra stof og stil, så jeg fik klippet til 3 stk, og næsten syet 1 færdig. De to andre regner jeg med at fodre min amio butik med..

Læg en besked

Lignende indlæg