Alt det andet... De skønne unger... Papir og tapet...

Modeshow og shopping


Lige for tiden er der mulighed for at komme til modeshows rigtig mange steder. Og jeg har selvfølgelig også været afsted. I sidste uge var det her i byen, hos Nette´s som både forhandler dametøj og lingeri. Jeg fik købt lidt til sommeren, bl.a. et par hvide stumpebukser, samt et par hvide sandaler fra Esprit til ½ pris!, og så vandt jeg sørme også et rigtig lækkert tørklæde, dem kan jeg bare ikke få nok af…! I tirsdags var jeg med min dejlige veninde Rikke i Haderslev, til børnemodeshow på Dokken. Vi så en masse flot børnetøj, men fornuften sejrede, jeg købte kun en rulle gaveparpir fra HouseDoktor. Tirsdag var jeg også med min nabo en tur i Odense i Ikea. Jeg fik dog købt lidt her, men mest nogle praktiske ting, som vi faktisk stod og manglede.

Fie-musen er, som billedet viser, nu kommet op på alle 4 og står og vugger frem og tilbage. Mest tilbage, hun skubber sig bagud og er overalt :o)

I dag har Casper holdt fri fra børnehaven, Sissel tog nemlig på lejrtur i går, og kommer først hjem igen i morgen middag, så han synes, at så kunne han godt blive hjemme og hjælpe mig med at passe Sofie (sød tanke…). Men se så lige hvad posten havde med til mig, ja eller Sofie…, idag. Den sødeste kjole fra Brumebi. Ja, jeg havde selvfølgelig selv bestilt den, men var meget spændt på at få den, da det ikke er så nemt at få fingrerne i hendes unika-kjoler. Men jeg blev ikke skuffet. Glæder mig bare så meget til at give Sofie den på.
Jeg er også lige blevet færdig med et projekt, som er en gave, men da gaven ikke er aflevet endnu, kan jeg ikke afslører hvad det er, men jeg kan afsløre, at jeg har brugt noget af mit nyindkøbte papir fra HouseDoktor….
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg