De skønne unger... Strik

Mormor-strik

Se lige hvad mormor havde strikket til Sofie, da vi kom der om idag. Den er så lækker, og jeg glæder mig til at give hende den på. Sofie er blevet vaccineret i dag, så her i eftermiddag og til aften, har hun bare været rigtig ked af det, mens jeg kunne mærke feberen komme snigende. Håber hun er frisk igen i morgen.
5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Lise

  Super Lena.. Flot brun farve.. Du må da selv til at kreere lidt striktøj.. Trine blev også vaccineret sidst og blev feber syg men først nogle dage efter.. Vi skal ha MFR vaccinen om en måned. den er jeg spændt på..

 • Lise

  Super Lena.. Flot brun farve.. Du må da selv til at kreere lidt striktøj.. Trine blev også vaccineret sidst og blev feber syg men først nogle dage efter.. Vi skal ha MFR vaccinen om en måned. den er jeg spændt på..

 • Lise

  Super Lena.. Flot brun farve.. Du må da selv til at kreere lidt striktøj.. Trine blev også vaccineret sidst og blev feber syg men først nogle dage efter.. Vi skal ha MFR vaccinen om en måned. den er jeg spændt på..

 • Lise

  Super Lena.. Flot brun farve.. Du må da selv til at kreere lidt striktøj.. Trine blev også vaccineret sidst og blev feber syg men først nogle dage efter.. Vi skal ha MFR vaccinen om en måned. den er jeg spændt på..

 • Lise

  Super Lena.. Flot brun farve.. Du må da selv til at kreere lidt striktøj.. Trine blev også vaccineret sidst og blev feber syg men først nogle dage efter.. Vi skal ha MFR vaccinen om en måned. den er jeg spændt på..

Læg en besked

Lignende indlæg