DIY Mærkedage Papir og tapet...

Neglelaksangskjuler – DIY

 Konfirmationerne er lige om hjørnet, og det mærker jeg også i min mailbox.
Øøøøhhh hvordan det?, tænker i måske…, men altså for 2 år siden da Sissel blev konfirmeret lavede jeg en sangskjuler til hende, der var formet som en neglelak.

 
Og jeg får altså næsten dagligt en mail, som går på enten en bestilling af sådan en, eller en DIY, eller om den jeg lavede er til salg – og her er svaret Nej – desværre 😉
Og jeg laver dem heller ikke på bestilling, men jeg fortæller gerne hvordan jeg lavede den 🙂

 

 
Selve lak-delen er lavet af en papkasse, i en passende størrelse, som jeg beklædte med pap, og en masse dobbeltklæbende tape. Selvklæbende folie eller gavepapir kan sikkert også bruges.
Låget er et forsendelsesrør, hvor jeg først limede det ene låg fast, med bunden op ad, 
på kassen (efter den er blevet beklædt). Herefter satte jeg røret fast på låget. 
For at få et pænt hvidt låg, samt en passende højde, 
kom jeg et stykke hvidt pap rundt og røret et par gange – igen sat fast med dobbelt klæbende tape 🙂 Det sidste låg, fra forsendelsesrøret, brugte jeg ikke, 
men i stedet brugte jeg låget på neglelakken til at gemme sangene i 🙂
 
Wupti, nu mangler bogstaverne bare 😉
Bogstaverne lavede jeg af selvklæbende folie. Først fandt jeg den font jeg ville bruge til bogstaverne, skrev dem ind i et Word dokument, og printede dem ud, for så at bruge dem til at skære, de rigtige ud efter (giver det mon mening…?)
Og så bare på med dem på neglelakken.
 
Nå, men det var faktisk det… Ikke så svært vel 😉 
 
Håber I kan bruge min vejledning 🙂
9 Kommentarer

9 Kommentarer

 • Bella

  Fin vejledning — mange tak. Kh. Bella

 • Bella

  Fin vejledning — mange tak. Kh. Bella

 • Bella

  Fin vejledning — mange tak. Kh. Bella

 • Bella

  Fin vejledning — mange tak. Kh. Bella

 • Bella

  Fin vejledning — mange tak. Kh. Bella

 • Mona kjeldsen

  Jeg skal til at lave en neglelak som sangskjuler, jeg er med på det hele efter din fine opskrift, men hvad betyder font og hvor fandt du det. Hvordan gjorde du.
  På forhånd tak.

  • wpwarberg

   Hej Mona. Dejligt du kan bruge vejledningen. Font er en skrifttype, og der er allerede flere forskellige i word. Så jeg udskrev bogstaverne i den rigtige størrelse fra Word og skar dem så ud i selvklæbende folie. Giver det mening? Ellers spørger du bare igen .
   Kh Lena

   • Mona kjeldsen

    Jeg har prøvet ar finde skrifttypen som essie kan ikke finde typen, kan du huske hvad den hed og hvor stor du lavede dem. Fandt du dem i det alm vindue med skrifttyper.
    Tak igen

    • wpwarberg

     Jeg kan desværre ikke huske hvilken type jeg brugte. Men prøv at skrive hele ordet i word (men en mindre skriftstørrelse) og så prøv med de forskellige typer font, hvilken du synes der minder mest om den “originale”. Og størrelsen tænker kommer an på hvor stor en kasse du bruger . Kh Lena

Læg en besked