Alt det andet... By Warberg Tanker...

Noget om sukkerchok…

Flødeboller for 1. gang....og sukkerchok

Jeg har gjort noget, som nogle nok vil mene er dumt, men jeg har kunnet mærke at det er det helt rigtige valg for mig…

Sagen er nemlig den at jeg forleden fik en besked fra Louise, der er caster på TV2 FRI. Og lige da jeg så beskeden, blev jeg godt nok noget chokeret, for hvad ville én fra TV2 mig?

Nå, men Louise skrev til mig, da hun havde set nogle af mine søde sager på min Instagram profil, og hun var imponeret 🙂

Hun ville derfor gerne have mig til at komme til casting på en ny omgang “Sukkerchok”, der bliver vist på TV2 FRI til efteråret.

WHAT !!! – altså mig – lille bitte mig – til casting på Sukkerchok…????

Små Mousse kager - og sukkerchok

Godt nok har jeg hørt flere gange: “Du burde melde dig til “Den Store Bagedyst” eller “Hvorfor er du ikke med i Den Store Bagedyst”. Og hver gang har svaret været “nej – det er slet ikke mig, bl.a fordi jeg ikke er særlig god til at arbejde under pres, og med tiden lige i nakken”

Men den med at være med i “Sukkerchok” havde jeg ikke lige set eller overhovedet overvejet.

Godt nok har programmet også kun været en sæson, men alligevel.

Jeg brugte det meste af weekend til at tænke over det, mens den håndfuld, jeg havde fortalt det til, heppede fra sidelinjen.

Mandag tog jeg en snak med Louise (casteren fra Sukkerchok), for lige at hører hvad det hele gik ud på, hvor det skulle foregår og hvornår.

Endnu flere tanker og overvejelser…

Muffins med bær og sukkerchok

Jeg er slet ikke tvivl om at dette måske er “ones in a lifetime”, og jeg er mega beæret over at være blevet udvalgt til casting til Sukkerchok.

For mig er det også et kæmpe skulderklap.

Men efter alle overvejelserne, er jeg nået frem til…

 

… at jeg ikke deltager.

Jeg kan simpelthen ikke se mig selv i det lige pt. plus der også er nogle udfordringer for mig i forhold til sted og tidspunktet for casting og optagelser (hvis jeg ellers skulle nå så langt).

Nogle vil helt sikkert mene, at det ikke er det rigtige valg, og at jeg skulle have grebet chancen. Måske. Men jeg har fulgt mit hjerte, og jeg har bare kunne mærke, at det var ikke det rigtige for mig.

Jeg har skrevet om det før i dette her indlæg. Men det er ret vigtig for mig at min lyst til at bage, forbliver noget jeg gør når jeg har tid og lyst, og ikke af pligt. Jeg har absolut ingen planer om at skulle leve af det (jeg er super glad for mit nuværende arbejde). Jeg nyder til gengæld at bage til min familie, venner og kollegaer, som sætter pris på det 🙂

Dog har jeg fået lyst at kaste mig ud i at prøve noget mere med fyldte chokolader og så skal jeg helt sikkert også prøve at lave noget med isomalt 😉

Fyldte chokolader og sukkerchok

Fyldte chokolader

 God aften til jer ❤️

 

4 Kommentarer

4 Kommentarer

 • Jette Thomsen

  Ved du hvad, Lena, hvad andre mener er deres egen sag! Selvfølgelig skal du da sige nej, hvis det er det din mavefornemmelse siger dig. Men husk også og nyde skulderklappet, for ingen tvivl om at du er drøn dygtig og kreativ. Nyder altid og følge din blog…
  Stort til lykke herfra
  Jette

  • wpwarberg

   Kære Jette.
   Tusind tak for din besked ❤️. Og dejligt at du nyder at følge med .
   God aften til dig .
   Kh Lena

 • Sofie

  Det lyder som om du har truffet den helt rigtige beslutning der er ingen der kan (nå) det hele, så det er sejt at du mærker efter og gør det der giver mening for dig ☺️

  • wpwarberg

   Tusind tak for dine ord, Sofie ❤️. Jeg har på ingen måde fortrudt min beslutning, så det er det helt rigtige valg
   Kh Lena

Læg en besked

Lignende indlæg