Boligen By Warberg Interiør

Ny sofa…

Endelig endelig endelig kom den…
altså den nye sofa.
 
Vi har længe været på jagt efter en ny sofa, for det var virkelig tiltrængt.
Den gamle var efterhånden blevet 13 år, og den var bestemt ikke pæn længere.
 
De gamle sofaer var en 3´er og en 2´er, men nu skulle der noget nyt til.
Valget faldt på denne 3 pers. med chaiselong fra IKEA.
 
Jeg elsker den allerede
(selv om det bestemt ikke er mig der bruger mest tid i den)
 
 
En ny sofa kræver nye puder, så med noget møbelstof fra Stof og Stil,
har jeg syet mine egne “Hay” puder, i pastel lyserød og mintgrøn.
 

 Mine 3 Kähler Botanica vaser, står faktisk og kalder på de 2 sidste.
Tror nogle af mine fødselsdagspenge skal bruges på dem…
 
Jeg kan mærke at med regnvejret og de mørke aftener der kommer snigende,
kommer lysten til at flytte lidt rundt, og købe lidt nyt til hjemmet.
 
Og jeg har forelsket mig i flere nyheder fra bl.a House Docktor,
men mere om det en anden dag.
 
Jeg går også og lurer lidt på vores tapet bag sofaen,
om det skal blive eller lade livet…
 
God aften. 

25 Kommentarer

25 Kommentarer

 • Finurligheden

  Jeg gad godt til banko i den klasse og vinde dine ting:-D

 • Finurligheden

  Jeg gad godt til banko i den klasse og vinde dine ting:-D

 • Finurligheden

  Jeg gad godt til banko i den klasse og vinde dine ting:-D

 • Finurligheden

  Jeg gad godt til banko i den klasse og vinde dine ting:-D

 • Finurligheden

  Jeg gad godt til banko i den klasse og vinde dine ting:-D

 • Ann-Katrine S. Friis

  Lyder som en hyggelig aften!

 • Ann-Katrine S. Friis

  Lyder som en hyggelig aften!

 • Ann-Katrine S. Friis

  Lyder som en hyggelig aften!

 • Ann-Katrine S. Friis

  Lyder som en hyggelig aften!

 • Ann-Katrine S. Friis

  Lyder som en hyggelig aften!

 • Lena (MorsTankeblog)

  Det var det faktisk også. Selv om bankodelen tog lidt for lang tid i forhold til hvad børnene kunne sidde stille til.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Det var det faktisk også. Selv om bankodelen tog lidt for lang tid i forhold til hvad børnene kunne sidde stille til.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Det var det faktisk også. Selv om bankodelen tog lidt for lang tid i forhold til hvad børnene kunne sidde stille til.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Det var det faktisk også. Selv om bankodelen tog lidt for lang tid i forhold til hvad børnene kunne sidde stille til.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Det var det faktisk også. Selv om bankodelen tog lidt for lang tid i forhold til hvad børnene kunne sidde stille til.

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Lise

  Super flot. Glæder til at besøge dig igen engang og se dit flotte hjem…

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Hvor er den lækker! Vi skal også have skiftet sofa i løbet af året og jeg synes din er vildt flot, men jeg kunne bare godt tænke mig at der var siddepladser nok til alle….også når man har besøg, men det betyder jo at man skal have en kæmpesofa (og vi har ikke verdens største stue)….what to do:-)
  K.h.
  Christina

Læg en besked

Lignende indlæg