Boligen Interiør Shopping

Nye farver…

 
Det er ingen hemmelighed at jeg er meget glad for den turkise farve i indretningen,
og gerne sammen med sort og hvid.
 
Men det sidste stykke tid, er det ligesom mine øjne er begyndt at se lidt til den rosa side også.
 
Så for at få lidt styr på mine tanker, har jeg forsøgt med en lille collage i både turkis og rosa,
for er altså ret glad for den turkis stadig.
 
Faktisk synes jeg de 2 farver klæ´r hinanden ret godt,
og så måske med et tvist af noget gråt…
 
 
 
 
 
 
 
 
Plakaten med pigen fra Vee Speers, har jeg længe sukket efter,
og er sikker på at den lige pludselig lander her på matriklen 😉
 
Vandglasene fra Ikea har vi allerede, så da jeg så vinglassene fra House Doctor var jeg solgt.
De er jo et perfekt match 🙂
 
Typografiet fra By Krohn er bare så fint og enkelt, og jeg ville elske at have det hængende over min gyngestol…
 
Ja, ønskesedlen bliver bestemt ikke tom foreløbig :)
20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Finurligheden

  Den er rigtig fin og enkel i udtrykket:-)

 • Finurligheden

  Den er rigtig fin og enkel i udtrykket:-)

 • Finurligheden

  Den er rigtig fin og enkel i udtrykket:-)

 • Finurligheden

  Den er rigtig fin og enkel i udtrykket:-)

 • Finurligheden

  Den er rigtig fin og enkel i udtrykket:-)

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • Helena

  Det kan vi godt blive enige om, jeg er også bare helt vild med turkis, især i puder.

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • camilla staack

  Totalt lækre farver, også sammen! Jeg har også en stor kærlighed til de turkis/aqua toner! Min kæreste er vild med rød, men jeg synes simpelthen det er for kradsbørstigt hvis man søger en rolig og dæmpet indretning i et hjem der ellers kan rode i alt for mange børnesager rundt omkring! Men så er det jo godt, at det mest er mig der styrer det der dimseri! Hi hi

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

 • Maj

  SÅ fine farver!
  Hvor er vasen fra?

Læg en besked

Lignende indlæg