Give Away

Og vinderen er:…..

Så blev det d. 18. juli, min fødselsdag :o), og vinderne af min give away skulle findes. Dagen startede med fødselsdagssang, flag og gaver i sengen fra mand og børn. Det har været en rigtig dejlig dag, selv om den ikke lige er blevet fejret sammen med andre fra familien end min mand. For vores nabo havde 40 års jubilæum på hendes arbejdsplads. Så dagen blev tilbragt sammen med nogle dejlige naboer, og en masse hilsner på sms, facebook, og telefonopkald. Rigtig hyggelig. Nå, men det er I jo nok temmelig ligeglade med, så jeg må hellere komme til sagen :o)….

Først vil jeg gerne sige tak til alle jer som havde lyst til at lege med, det er absolut ikke sidste gang jeg laver en give away…

…49 lodder er blevet klippet, kommet i en skål, og udtrukket med lukkede øjne ;o) Ved ikke lige om det er til at se på billedet, men vinderen af de 4 muffins blev :

House of Hesselberg

Vinderne af 2 hjerter i ler blev :

Julie (Muselberg)

samt

Rikke R. (Rikkes Liv)

Tillykke til vinderne. Hvis I vil sende mig jeres adresser, så sender jeg gaverne. Vi tager dog i sommerhus i morgen, så gaverne bliver ikke sendt før sidst i uge 30. (lena@grambynet.dk)

God sommer derude i det skønne sommerland. Her bliver “ferielukket” de næste 10-12 dage, da der ikke forefindes internet i sommerhuset.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg