DIY Mærkedage Spraymaling

Påskeæg… DIY

 

Påsken står for døren, og jeg er begyndt at pynte lidt op.
I Fakta faldt jeg forleden over de her små plastik påskeæg i hvide med sorte prikker.
Egentlige var de ret fine sådan.
 
Men da jeg havde noget spraymaling stående,
valgte jeg at give nogle af dem lidt grå og kobber maling.
Jeg har sprayet dem mest i bunden så de har fået lidt dip dye effekt.
 

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Tina/ Ms. Knit

  Hvor er invitationerne bare fine, og mega overskud at lave dem selv!! Vi er i gang med bryllupsinvitationer, men har nu efter længere tid overvejelse fået en grafiker til at trykke dem i stedet, ellers når jeg det simplethen ikke.

 • Tina/ Ms. Knit

  Hvor er invitationerne bare fine, og mega overskud at lave dem selv!! Vi er i gang med bryllupsinvitationer, men har nu efter længere tid overvejelse fået en grafiker til at trykke dem i stedet, ellers når jeg det simplethen ikke.

 • Tina/ Ms. Knit

  Hvor er invitationerne bare fine, og mega overskud at lave dem selv!! Vi er i gang med bryllupsinvitationer, men har nu efter længere tid overvejelse fået en grafiker til at trykke dem i stedet, ellers når jeg det simplethen ikke.

 • Tina/ Ms. Knit

  Hvor er invitationerne bare fine, og mega overskud at lave dem selv!! Vi er i gang med bryllupsinvitationer, men har nu efter længere tid overvejelse fået en grafiker til at trykke dem i stedet, ellers når jeg det simplethen ikke.

 • Tina/ Ms. Knit

  Hvor er invitationerne bare fine, og mega overskud at lave dem selv!! Vi er i gang med bryllupsinvitationer, men har nu efter længere tid overvejelse fået en grafiker til at trykke dem i stedet, ellers når jeg det simplethen ikke.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er de bare yndige… Rigtig god ide Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er de bare yndige… Rigtig god ide Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er de bare yndige… Rigtig god ide Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er de bare yndige… Rigtig god ide Lena.

 • Anja (KakTusser)

  Hvor er de bare yndige… Rigtig god ide Lena.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Takker, jeg skulle kun lave 12, så det var til at overskue : )

 • Lena (MorsTankeblog)

  Takker, jeg skulle kun lave 12, så det var til at overskue : )

 • Lena (MorsTankeblog)

  Takker, jeg skulle kun lave 12, så det var til at overskue : )

 • Lena (MorsTankeblog)

  Takker, jeg skulle kun lave 12, så det var til at overskue : )

 • Lena (MorsTankeblog)

  Takker, jeg skulle kun lave 12, så det var til at overskue : )

Læg en besked

Lignende indlæg