Bagværk De skønne unger... Kreativitet Papir og tapet...

Perlerier mm.

Så blev jeg færdig med sættekassen til Sissel, og nåede også at få den op at hænge i værelset inden hun kom hjem fra lejrskolen i dag. Det var en træt pige der kom hjem, men med en god tur i bagagen. Hun ville ikke hvile lidt, men fortsatte hvor casper og jeg slap igår. For igår aftes sad Casper og jeg og lavede perleplader. Og det var bare rigtig hyggeligt. Så da Casper var blevet puttet, ja så fortsatte jeg. Jeg fik lavet de 3 ugler, som nu hænger på Sofie´s værelse, samt paddehatterne og tusindbenene. Idag fik jeg lavet en uro med paddehattene og tusindbenene som hænger over puslebordet. Sissel fik lavet brødskiver, smør, bacon og spejlæg. Mønstrerne til nogle af tingene fandt vi her
I formiddags fik jeg bagt en kage til weekenden, nemlig denne squashkage.


Her til aften, fik jeg lige taget en masse billeder af Sofie, efter hun havde været i bad. Hun får de dejligste krøller, men de forsvinder igen, når håret er tørt. Ja, når jeg kigger på hende idag, er det ikke lige til at forstå, at hun for bare 8½ mdr. siden lå på Sønderborg Sygehus, og vejede ikke mere end 1600 g. og 42 cm. lang

God weekend til jer alle derude…

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg