By Warberg Cafe´pusletaske Sengelinned

Peter Plys…

Til min kollega som netop er gået på barsel, har jeg syet  dette sengelinned,
 samt en cafe´pusletaske.
 
Hendes ønske var noget med Peter Plys og som kunne bruges af begge køn,
 da hun ikke ved hvad der gemmer sig i maven 🙂
 
Stoffet har jeg fundet hos Maj Design.
Og med en sort tittekant, som også matcher til barnevognen,
synes jeg at det blev ret neutralt.
 
 
Det er lidt sjovt at Peter Plys bliver ved med at være fremme,
 for jeg mindes da, at jeg havde noget til Sissel da hun var lille (for 14 år siden).
 
Godt nok er det ikke sådan at nettet og butikkerne er proppet med den lille fyr og hans venner, men de er der altså, sammen med alt det nye som kommer frem.
 
Jeg holder meget af nogle af de små citater fra Peter Plys:
Fx denne:
 
Det var ikke særlig klog sagt Plys” Sagde Grisling
Peter Plys:” Det var klogt inde i mit hoved, men så skete der noget på vejen ud“…
 
Og helt ærligt, hvem har ikke prøvet det???
20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Julie

  Den fugl skal jeg altså også ha prøvet ;0)

 • Julie

  Den fugl skal jeg altså også ha prøvet ;0)

 • Julie

  Den fugl skal jeg altså også ha prøvet ;0)

 • Julie

  Den fugl skal jeg altså også ha prøvet ;0)

 • Julie

  Den fugl skal jeg altså også ha prøvet ;0)

 • Christina//madebyrøgilds

  Den er bare så fin den fugl.
  Hvis du vil dele opskriften med mig vil jeg gerne be om den.
  chris.rogilds@gmail.com

 • Christina//madebyrøgilds

  Den er bare så fin den fugl.
  Hvis du vil dele opskriften med mig vil jeg gerne be om den.
  chris.rogilds@gmail.com

 • Christina//madebyrøgilds

  Den er bare så fin den fugl.
  Hvis du vil dele opskriften med mig vil jeg gerne be om den.
  chris.rogilds@gmail.com

 • Christina//madebyrøgilds

  Den er bare så fin den fugl.
  Hvis du vil dele opskriften med mig vil jeg gerne be om den.
  chris.rogilds@gmail.com

 • Christina//madebyrøgilds

  Den er bare så fin den fugl.
  Hvis du vil dele opskriften med mig vil jeg gerne be om den.
  chris.rogilds@gmail.com

 • Jeannette Bendixen

  Hej Lene.
  Jeg har 3 børnebørn der syntes det er en sød fugl og vil gerne have en hver til at lege med, så kan jeg tigge dig om opskriften ? så er der 3 piger + en mormor der vil blive meget glade. Min mail er jhbendixen@live.dk
  Kh Jeannette

 • Jeannette Bendixen

  Hej Lene.
  Jeg har 3 børnebørn der syntes det er en sød fugl og vil gerne have en hver til at lege med, så kan jeg tigge dig om opskriften ? så er der 3 piger + en mormor der vil blive meget glade. Min mail er jhbendixen@live.dk
  Kh Jeannette

 • Jeannette Bendixen

  Hej Lene.
  Jeg har 3 børnebørn der syntes det er en sød fugl og vil gerne have en hver til at lege med, så kan jeg tigge dig om opskriften ? så er der 3 piger + en mormor der vil blive meget glade. Min mail er jhbendixen@live.dk
  Kh Jeannette

 • Jeannette Bendixen

  Hej Lene.
  Jeg har 3 børnebørn der syntes det er en sød fugl og vil gerne have en hver til at lege med, så kan jeg tigge dig om opskriften ? så er der 3 piger + en mormor der vil blive meget glade. Min mail er jhbendixen@live.dk
  Kh Jeannette

 • Jeannette Bendixen

  Hej Lene.
  Jeg har 3 børnebørn der syntes det er en sød fugl og vil gerne have en hver til at lege med, så kan jeg tigge dig om opskriften ? så er der 3 piger + en mormor der vil blive meget glade. Min mail er jhbendixen@live.dk
  Kh Jeannette

 • Libbie

  Det er da rigtig fint! Hvis jeg skulle have nr. 4 ville jeg slet ikke vælge et stof som det, sjovt som man forandrer sig. Jeg ville nu heller ikke vælge Tarok fra BabySam ligesom vi alle gjorde *ha ha*. Elefanterne i gul eller turkis er stadig klart min favorit <3

 • Libbie

  Det er da rigtig fint! Hvis jeg skulle have nr. 4 ville jeg slet ikke vælge et stof som det, sjovt som man forandrer sig. Jeg ville nu heller ikke vælge Tarok fra BabySam ligesom vi alle gjorde *ha ha*. Elefanterne i gul eller turkis er stadig klart min favorit <3

 • Libbie

  Det er da rigtig fint! Hvis jeg skulle have nr. 4 ville jeg slet ikke vælge et stof som det, sjovt som man forandrer sig. Jeg ville nu heller ikke vælge Tarok fra BabySam ligesom vi alle gjorde *ha ha*. Elefanterne i gul eller turkis er stadig klart min favorit <3

 • Libbie

  Det er da rigtig fint! Hvis jeg skulle have nr. 4 ville jeg slet ikke vælge et stof som det, sjovt som man forandrer sig. Jeg ville nu heller ikke vælge Tarok fra BabySam ligesom vi alle gjorde *ha ha*. Elefanterne i gul eller turkis er stadig klart min favorit <3

 • Libbie

  Det er da rigtig fint! Hvis jeg skulle have nr. 4 ville jeg slet ikke vælge et stof som det, sjovt som man forandrer sig. Jeg ville nu heller ikke vælge Tarok fra BabySam ligesom vi alle gjorde *ha ha*. Elefanterne i gul eller turkis er stadig klart min favorit <3

Læg en besked

Lignende indlæg