Kreativitet Sy

Pip pip

 Selv om vejret bestemt ikke ligner forår, så er jeg begyndt at tænke på forårstøj. Lidt nye farver og design. Forleden fik jeg blandt andet syet denne forklædekjole med to små “pipper” på. Men, at få taget et godt billede af den, på modellen, ja det er altså ikke lige bare noget man gør…
tanker fra

10 Kommentarer

10 Kommentarer

 • Hallingstad

  Hvor er den fin! Kender det godt det der med modeller som ikke står stille… Men sød ser hun ud i hendes nye kjole:) Knus; Heidi

 • Hallingstad

  Hvor er den fin! Kender det godt det der med modeller som ikke står stille… Men sød ser hun ud i hendes nye kjole:) Knus; Heidi

 • Hallingstad

  Hvor er den fin! Kender det godt det der med modeller som ikke står stille… Men sød ser hun ud i hendes nye kjole:) Knus; Heidi

 • Hallingstad

  Hvor er den fin! Kender det godt det der med modeller som ikke står stille… Men sød ser hun ud i hendes nye kjole:) Knus; Heidi

 • Hallingstad

  Hvor er den fin! Kender det godt det der med modeller som ikke står stille… Men sød ser hun ud i hendes nye kjole:) Knus; Heidi

 • Lise

  Super flot kjolebluse… Hvor har du nu været på mønster jagt henne.. Det kunne være jeg snart skal igang med lidt tøj til Trine igen.. Har pt "kun" 2 homemade stykker tøj… Har købt ind til en tunika som bare mangler at blive klippet og syet… Er lige lidt optaget og hooked på min amio butik. Har allerede solgt min første ting…

 • Lise

  Super flot kjolebluse… Hvor har du nu været på mønster jagt henne.. Det kunne være jeg snart skal igang med lidt tøj til Trine igen.. Har pt "kun" 2 homemade stykker tøj… Har købt ind til en tunika som bare mangler at blive klippet og syet… Er lige lidt optaget og hooked på min amio butik. Har allerede solgt min første ting…

 • Lise

  Super flot kjolebluse… Hvor har du nu været på mønster jagt henne.. Det kunne være jeg snart skal igang med lidt tøj til Trine igen.. Har pt "kun" 2 homemade stykker tøj… Har købt ind til en tunika som bare mangler at blive klippet og syet… Er lige lidt optaget og hooked på min amio butik. Har allerede solgt min første ting…

 • Lise

  Super flot kjolebluse… Hvor har du nu været på mønster jagt henne.. Det kunne være jeg snart skal igang med lidt tøj til Trine igen.. Har pt "kun" 2 homemade stykker tøj… Har købt ind til en tunika som bare mangler at blive klippet og syet… Er lige lidt optaget og hooked på min amio butik. Har allerede solgt min første ting…

 • Lise

  Super flot kjolebluse… Hvor har du nu været på mønster jagt henne.. Det kunne være jeg snart skal igang med lidt tøj til Trine igen.. Har pt "kun" 2 homemade stykker tøj… Har købt ind til en tunika som bare mangler at blive klippet og syet… Er lige lidt optaget og hooked på min amio butik. Har allerede solgt min første ting…

Læg en besked

Lignende indlæg