Reklamepolitik

Jeg vil enormt gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller lignende!

Mail: bywarberg@gmail.com

Jeg har blogget her på siden, siden 2010, mens jeg var på barsel med den yngste af min 3 børn. Primært skriver jeg om bagværk/ mad og kreativitet, men andre ting som indretning og familielivet med børn og hvad der til hører, kan også forekomme her bloggen.

Reklame på bloggen

Der kan forekomme sponsorerede indlæg og diverse anden reklame på bloggen. Jeg skriver kun om noget jeg mener, er relevant for bloggen og dens læsere. Det jeg skriver om, er altid skrevet med egne ord og min ærlige mening om produkterne.

Indlæggene er tydeligt markeret med ordet REKLAME, og jeg lægger ikke skjul på, at der er tale om et samarbejde med enten et bureau, en virksomhed eller andet.

Udover dette vil der i flere af mine indlæg være links, som er såkaldte affiliate links. Når der klikkes på dem, bliver der anbragt en lille cookie på din computer. Købes der noget på det website indenfor et vist antal dage, vil jeg få en lille andel. Det er ikke dig som køber der betaler mig, men webshoppen, som betaler for den trafik, jeg sender til dem.