Her hjemme elsker vi kage – surprice 😀
Og jeg elsker at bage – bare ikke småkager!
(det lader jeg min mor og svigermor om *ha ha * )
Romkuglerne er super nemme at lave, og en perfekt måde at få brugt nogle kagerester på.
Bare i fryseren med dem løbende, og når du har nok, er det bare at gå i gang.
Til mine romkugler brugte jeg:
1 hindbærroulade
ca. 1/2 plade chokoladekage.
2 dl. jordbærmarmelade
romessens efter smag.
Man kan med fordel tilsætte noget kakaopulver,
hvis kageresterne ikke indeholder så meget kage med kakao eller chokolade.
Krymmel.
Alt kage kommes i en blender eller lidt af gangen i en mini hakker.
Rør dejen sammen med marmeladen og romessens, så konsistensen er blød men ikke for tynd.
Den skal kunne trilles til faste kugler.
Tril kuglerne i det farvede krymmel, og stil dem på køl i en times tid, inden servering.
Mums – helt perfekt til weekenden eller ferien 🙂
Ingen kommentarer