By Warberg Børnetøj Mærkedage Sy

Rosa fra Rouladegade kjole…Fastelavn

 
 
 
Rosa fra Rouladegade kjole...Fastelavn
 Selv om vi har fastelavn overstået, skal I ikke snydes for Sofie´s fastelavns outfit.

Nemlig Rosa fra Rouladegade.

Sofie havde ikke selv sagt at hun ville være Rosa, men hun elsker at se hende i fjernsynet, så jeg tog chancen, en dag hun ikke var hjemme, og syede kjolen til hende.

Heldigvis var hun helt med på ide´en, og synes at det var sejt at jeg havde syet den .

 

Rosa fra Rouladegade kjole...Fastelavn
 Jeg har brugt Mini Kreas 50220 t-shirt mønster, til både kjolen og forklædet.
 
Stoffet til kjolen er fra Stofgiganten.dk.
Den støvede røde jersey, findes lige her.
Og det blå stof til forklædet, er denne her lækre bløde denim lign. jersey.
 
Rouladerne er lavet af filt som jeg har rullet sammen.

 

Rosa fra Rouladegade kjole...Fastelavn
Som sagt er Sofie vild med kjolen,
 så hun var ret skuffet over at hun ikke vandt præmien, 
for bedste udklædning til fastelavnsfesten…
 
 
Indlæg indeholder affiliatelinks
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den sød Lena – jeg skal have gang i en større opbevaringspose, måske jeg skulle hente inspiration ved dig og din frugtpose ;o). Glæder mig SÅ meget til at vi skal ses – der er altså gået alt for længe denne gang! Knus

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den sød Lena – jeg skal have gang i en større opbevaringspose, måske jeg skulle hente inspiration ved dig og din frugtpose ;o). Glæder mig SÅ meget til at vi skal ses – der er altså gået alt for længe denne gang! Knus

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den sød Lena – jeg skal have gang i en større opbevaringspose, måske jeg skulle hente inspiration ved dig og din frugtpose ;o). Glæder mig SÅ meget til at vi skal ses – der er altså gået alt for længe denne gang! Knus

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den sød Lena – jeg skal have gang i en større opbevaringspose, måske jeg skulle hente inspiration ved dig og din frugtpose ;o). Glæder mig SÅ meget til at vi skal ses – der er altså gået alt for længe denne gang! Knus

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den sød Lena – jeg skal have gang i en større opbevaringspose, måske jeg skulle hente inspiration ved dig og din frugtpose ;o). Glæder mig SÅ meget til at vi skal ses – der er altså gået alt for længe denne gang! Knus

Læg en besked

Lignende indlæg