By Warberg De skønne unger... Kreativitet Sy

Så er det her endelig…

…TANKETØJ…

 Jeg har nemlig fået lavet mine egne mærker til mit hjemmesyet tøj. Da jeg i sin tid begyndte at sy, købte jeg nogle mærkater i Stof og Stil, men har længe gerne ville have lavet nogle som var min egne. Men jeg kunne simpelthen ikke beslutte mig for navnet. Nu tænker du måske, det er da ikke ret specielt, det hun har fundet på?, for havde selv lidt den samme tanke, og havde derfor mange andre idéer. Men et kærligt “spark” fra en kær veninde, fik mig til at tage beslutningen om Tanketøj. Jeg syr jo mest til mine egne børn, men det sker også at andre får glæde af noget af det jeg laver, og så er det da flot med navn på :o)
I dag har Casper og Sissel haft 1. skoledag efter ferien. Casper startede i 1. klasse, og han havde glædet sig rigtig meget, især til at få lektier for… hmmm, så han var også et stort smil, da han kom hjem fra skole og fortalte, at han skam havde lektier for. Ja, det er nok med at nyde det så længe det vare… :o)
Sissel som startede i 5. klasse, glædede sig mest til at se kammeraterne igen, det med lektierne, kunne være det samme for hende :o)
God aften
15 Kommentarer

15 Kommentarer

 • Kristine

  Uha!
  hvor ser det dejligt ud.
  Jeg ved godt, at det er et par dage siden.
  Men jeg håber du lever lidt højt på det endnu.
  Ha' en dejlig dag
  Kh
  kristine

 • Kristine

  Uha!
  hvor ser det dejligt ud.
  Jeg ved godt, at det er et par dage siden.
  Men jeg håber du lever lidt højt på det endnu.
  Ha' en dejlig dag
  Kh
  kristine

 • Kristine

  Uha!
  hvor ser det dejligt ud.
  Jeg ved godt, at det er et par dage siden.
  Men jeg håber du lever lidt højt på det endnu.
  Ha' en dejlig dag
  Kh
  kristine

 • Kristine

  Uha!
  hvor ser det dejligt ud.
  Jeg ved godt, at det er et par dage siden.
  Men jeg håber du lever lidt højt på det endnu.
  Ha' en dejlig dag
  Kh
  kristine

 • Kristine

  Uha!
  hvor ser det dejligt ud.
  Jeg ved godt, at det er et par dage siden.
  Men jeg håber du lever lidt højt på det endnu.
  Ha' en dejlig dag
  Kh
  kristine

 • Binemor

  Ahrmen søde hvor er de FINE!!!!!!!
  ….(det var sgu også på tide) *griner*
  Glæder mig til at se dem in real!

 • Binemor

  Ahrmen søde hvor er de FINE!!!!!!!
  ….(det var sgu også på tide) *griner*
  Glæder mig til at se dem in real!

 • Binemor

  Ahrmen søde hvor er de FINE!!!!!!!
  ….(det var sgu også på tide) *griner*
  Glæder mig til at se dem in real!

 • Binemor

  Ahrmen søde hvor er de FINE!!!!!!!
  ….(det var sgu også på tide) *griner*
  Glæder mig til at se dem in real!

 • Binemor

  Ahrmen søde hvor er de FINE!!!!!!!
  ….(det var sgu også på tide) *griner*
  Glæder mig til at se dem in real!

 • Balles Bazaar

  Skønt navn Tillykke med det.

 • Balles Bazaar

  Skønt navn Tillykke med det.

 • Balles Bazaar

  Skønt navn Tillykke med det.

 • Balles Bazaar

  Skønt navn Tillykke med det.

 • Balles Bazaar

  Skønt navn Tillykke med det.

Læg en besked

Lignende indlæg