Alt det andet... De skønne unger... Kreativitet

Sendt til taelling…

… er jeg dog ikke. Men har i dag lavet nummer på disse træklodser, for min mormor. Hun skal bruge dem til brigde, som hun spiller hver torsdag formiddag. Jeg tror nok de er til at nummerere borderne med, men jeg har overhovedet ikke forstand på at spille brigde, så måske er de til noget andet… Og da min mormor er rigtig god til at tænke på mig når hun i genbrugsbutikken, ja så hjælper jeg selvfølgelig også gerne hende ;o)…
Min far har lavet klodserne til hende, og mens jeg sad og malede nummerne på, kom jeg på en god ide´… men den får I en anden dag ;o)

I weekenden var vi jo på sviger-weekend i Ebeltoft og Randers. Det var en rigtig hyggelig weekend, og vi kunne godt have blevet en hel uge i sommerhuset, men skolen og arbejdet kaldte jo igen i går, så det var kun svigerforældrene som blev.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg