Alt det andet... Familien Gaver Mobiletui Tanker...

Sidste dag…

 
Sidste skoledag for Sissel i 7. kl.
Sidste skoledag for Casper i 3. kl.
Sidste dag på Girafstuen for Sofie.
 
Om nogle timer står de i skolegården og skråler “Ferie ferie ferie, slap nu af, vi har fri, syng en glad melodi…” helt som tradition byder.
 
Og de glæder sig, mens jeg bare undres.
Hvor blev det år af?
Hvor blev mine små børn af?
Hvad nu, hvad mon det næste skole/børnehave år byder på? 
 
jeg ved godt det er lidt kliche agtigt
Men tankerne er der alligevel.
 
 
For Sofie sker der ikke de store ændringer, og så alligevel.
For stuen som hun går på nu nedlægges, og hun skal på løvestuen,
hvilket vil sige før-skole-stuen.
Det betyder så også nye pædagoger.
 
Hun glæder sig helt vildt, det er ret stort lige pludselig, at være en af de ældste i børnehaven,
 og om et år har jeg 3 skolebørn.
 
Til de to pædagoger som har været på girafstuen i det forgangne år,
havde Sofie og jeg lavet en lille gave,
som hun stolt fik afleveret her til morgen.
 
 
 
Jeg havde syet et mobilsleeve til dem hver især,
som de fik sammen med et billedet og lidt snack.
 
 
C og jeg har dog ikke ferie endnu, så i næste uge tager børnene på ferie med mormor og morfar fra tirsdag til lørdag, og ugen efter får Bedstemor og Bedstefar fornøjelsen af dem i en uge, inden jeg har ferie i 3 uger.
 
Heldigvis glæder alle parter sig,
for det er godt nok ikke nemt at få 6 ugers ferie fra skole og børnehave
 til at gå op med 3 ugers ferie på arbejdsmarkedet.
 
Hvad gør I andre?
 
Ønsker alle en god weekend.
 
 

35 Kommentarer

35 Kommentarer

 • Hos Frøken Jensen

  Meget yndig ;O)

 • Hos Frøken Jensen

  Meget yndig ;O)

 • Hos Frøken Jensen

  Meget yndig ;O)

 • Hos Frøken Jensen

  Meget yndig ;O)

 • Hos Frøken Jensen

  Meget yndig ;O)

 • flesthverdage

  Hvor er de fine. Gid jeg havde vist, at disse barnevognspuder fandtes, da jeg havde små. Det havde gjort mange ting lettere:-)

 • flesthverdage

  Hvor er de fine. Gid jeg havde vist, at disse barnevognspuder fandtes, da jeg havde små. Det havde gjort mange ting lettere:-)

 • flesthverdage

  Hvor er de fine. Gid jeg havde vist, at disse barnevognspuder fandtes, da jeg havde små. Det havde gjort mange ting lettere:-)

 • flesthverdage

  Hvor er de fine. Gid jeg havde vist, at disse barnevognspuder fandtes, da jeg havde små. Det havde gjort mange ting lettere:-)

 • flesthverdage

  Hvor er de fine. Gid jeg havde vist, at disse barnevognspuder fandtes, da jeg havde små. Det havde gjort mange ting lettere:-)

 • Linette - Det´ Hyggeligt

  Sikke et fint sæt.
  Rigtig god fornøjelse til jeres træf i dag. Håber det bliver helt fantastisk.

 • Linette - Det´ Hyggeligt

  Sikke et fint sæt.
  Rigtig god fornøjelse til jeres træf i dag. Håber det bliver helt fantastisk.

 • Linette - Det´ Hyggeligt

  Sikke et fint sæt.
  Rigtig god fornøjelse til jeres træf i dag. Håber det bliver helt fantastisk.

 • Linette - Det´ Hyggeligt

  Sikke et fint sæt.
  Rigtig god fornøjelse til jeres træf i dag. Håber det bliver helt fantastisk.

 • Linette - Det´ Hyggeligt

  Sikke et fint sæt.
  Rigtig god fornøjelse til jeres træf i dag. Håber det bliver helt fantastisk.

 • Helena

  Super fine ting, du har lavet til dem, jeg er sikker på, de nok skal falde i god jord

 • Helena

  Super fine ting, du har lavet til dem, jeg er sikker på, de nok skal falde i god jord

 • Helena

  Super fine ting, du har lavet til dem, jeg er sikker på, de nok skal falde i god jord

 • Helena

  Super fine ting, du har lavet til dem, jeg er sikker på, de nok skal falde i god jord

 • Helena

  Super fine ting, du har lavet til dem, jeg er sikker på, de nok skal falde i god jord

 • Bodil (200procent)

  Det er ikke til at forstå som tiden flyver… Her er ferien endu længere, så vores er nødt til at have nogle uger på Fritidshjemmet for at vi kan få alting til at gå op. Og så lidt ferie hos farmor og farfar. Det hænger altså ikke rigtigt sammen, som du skriver. Rigtig god weekend til jer, søde! Kram!

 • Bodil (200procent)

  Det er ikke til at forstå som tiden flyver… Her er ferien endu længere, så vores er nødt til at have nogle uger på Fritidshjemmet for at vi kan få alting til at gå op. Og så lidt ferie hos farmor og farfar. Det hænger altså ikke rigtigt sammen, som du skriver. Rigtig god weekend til jer, søde! Kram!

 • Bodil (200procent)

  Det er ikke til at forstå som tiden flyver… Her er ferien endu længere, så vores er nødt til at have nogle uger på Fritidshjemmet for at vi kan få alting til at gå op. Og så lidt ferie hos farmor og farfar. Det hænger altså ikke rigtigt sammen, som du skriver. Rigtig god weekend til jer, søde! Kram!

 • Bodil (200procent)

  Det er ikke til at forstå som tiden flyver… Her er ferien endu længere, så vores er nødt til at have nogle uger på Fritidshjemmet for at vi kan få alting til at gå op. Og så lidt ferie hos farmor og farfar. Det hænger altså ikke rigtigt sammen, som du skriver. Rigtig god weekend til jer, søde! Kram!

 • Bodil (200procent)

  Det er ikke til at forstå som tiden flyver… Her er ferien endu længere, så vores er nødt til at have nogle uger på Fritidshjemmet for at vi kan få alting til at gå op. Og så lidt ferie hos farmor og farfar. Det hænger altså ikke rigtigt sammen, som du skriver. Rigtig god weekend til jer, søde! Kram!

 • Anja (Zoomsnoren)

  Sikke nogle fine mobil sleeves – det var da en god gaveide!

 • Anja (Zoomsnoren)

  Sikke nogle fine mobil sleeves – det var da en god gaveide!

 • Anja (Zoomsnoren)

  Sikke nogle fine mobil sleeves – det var da en god gaveide!

 • Anja (Zoomsnoren)

  Sikke nogle fine mobil sleeves – det var da en god gaveide!

 • Anja (Zoomsnoren)

  Sikke nogle fine mobil sleeves – det var da en god gaveide!

 • Ingrid Dahl-Madsen

  Åh altså, kan sagtens følge dine tanker (selvom mine børn stadig er lidt yngre:-)). Og virkelig flotte gaver du har lavet! Og ja, jeg undres så over at jeg ikke er kommet forbi din blog tidligere – takket være Cupcake by Me bloglegen fandt jeg dig, og jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

 • Ingrid Dahl-Madsen

  Åh altså, kan sagtens følge dine tanker (selvom mine børn stadig er lidt yngre:-)). Og virkelig flotte gaver du har lavet! Og ja, jeg undres så over at jeg ikke er kommet forbi din blog tidligere – takket være Cupcake by Me bloglegen fandt jeg dig, og jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

 • Ingrid Dahl-Madsen

  Åh altså, kan sagtens følge dine tanker (selvom mine børn stadig er lidt yngre:-)). Og virkelig flotte gaver du har lavet! Og ja, jeg undres så over at jeg ikke er kommet forbi din blog tidligere – takket være Cupcake by Me bloglegen fandt jeg dig, og jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

 • Ingrid Dahl-Madsen

  Åh altså, kan sagtens følge dine tanker (selvom mine børn stadig er lidt yngre:-)). Og virkelig flotte gaver du har lavet! Og ja, jeg undres så over at jeg ikke er kommet forbi din blog tidligere – takket være Cupcake by Me bloglegen fandt jeg dig, og jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

 • Ingrid Dahl-Madsen

  Åh altså, kan sagtens følge dine tanker (selvom mine børn stadig er lidt yngre:-)). Og virkelig flotte gaver du har lavet! Og ja, jeg undres så over at jeg ikke er kommet forbi din blog tidligere – takket være Cupcake by Me bloglegen fandt jeg dig, og jeg glæder mig til at følge med fremover. kh. Ingrid (www.knitmandu.blogspot.com)

Læg en besked

Lignende indlæg