Ferie Kreaweekend Patchwork Veninder

Skøn efterårsferie og #niendekreaweekend…

Jeg har haft en  skøn skøn efterårsferie, som nu synger på sidste vers.
I morgen kalder hverdagen igen.
 
Min ferie startede med #niendekreaweekend sammen med Pia, Gitte og Libbie,
i sommerhuset i Hvide Sande.
 
Denne gang var jeg faktisk overhovedet ikke forberedt, som jeg ellers plejer at være.
Jeg havde haft en del om ørene op til, så fredag aften fik jeg pakket lidt forskelligt sammen,
og håbede så bare på at lysten til det kreative dukkede op i løbet af weekenden.
 
Men jeg må bare erkende, at den store lyst udeblev 🙁
Jeg fik syet noget patchwork, som gerne skulle blive til forsiden på en pude.
 
 
 
I stedet for nød jeg bare det dejlige selskab, og få tankerne lidt på afstand.
 
Det var i den grad, hvad jeg havde brug for den weekend.
 


 
Jeg ved godt at jeg har skrevet det før, men jeg nyder altså disse weekender,
og synes det er så fedt, at noget der startede online, er blevet til det, det er i dag,
 nemlig de dejligste veninder 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

 • Bodil (200procent)

  Det lyder altså bare så hyggeligt med jeres krea-weekender – og ser ud til at I endnu en gang fik produceret en masse! Lækker dåbsgave du der har lavet! Nu må jeg altså have gang i symaskinen igen! Kram og rigtig god weekend!

 • Bodil (200procent)

  Det lyder altså bare så hyggeligt med jeres krea-weekender – og ser ud til at I endnu en gang fik produceret en masse! Lækker dåbsgave du der har lavet! Nu må jeg altså have gang i symaskinen igen! Kram og rigtig god weekend!

 • Bodil (200procent)

  Det lyder altså bare så hyggeligt med jeres krea-weekender – og ser ud til at I endnu en gang fik produceret en masse! Lækker dåbsgave du der har lavet! Nu må jeg altså have gang i symaskinen igen! Kram og rigtig god weekend!

 • Bodil (200procent)

  Det lyder altså bare så hyggeligt med jeres krea-weekender – og ser ud til at I endnu en gang fik produceret en masse! Lækker dåbsgave du der har lavet! Nu må jeg altså have gang i symaskinen igen! Kram og rigtig god weekend!

 • Bodil (200procent)

  Det lyder altså bare så hyggeligt med jeres krea-weekender – og ser ud til at I endnu en gang fik produceret en masse! Lækker dåbsgave du der har lavet! Nu må jeg altså have gang i symaskinen igen! Kram og rigtig god weekend!

 • helleskaaning

  Bliver lige nødt til at høre dig hvad du bruger som bagside på savlesmækkene? Jeg har prøvet med "tisse-frotté-lagen" på bagsiden, men syntes bare at de bliver så stive.

 • helleskaaning

  Bliver lige nødt til at høre dig hvad du bruger som bagside på savlesmækkene? Jeg har prøvet med "tisse-frotté-lagen" på bagsiden, men syntes bare at de bliver så stive.

 • helleskaaning

  Bliver lige nødt til at høre dig hvad du bruger som bagside på savlesmækkene? Jeg har prøvet med "tisse-frotté-lagen" på bagsiden, men syntes bare at de bliver så stive.

 • helleskaaning

  Bliver lige nødt til at høre dig hvad du bruger som bagside på savlesmækkene? Jeg har prøvet med "tisse-frotté-lagen" på bagsiden, men syntes bare at de bliver så stive.

 • helleskaaning

  Bliver lige nødt til at høre dig hvad du bruger som bagside på savlesmækkene? Jeg har prøvet med "tisse-frotté-lagen" på bagsiden, men syntes bare at de bliver så stive.

Læg en besked

Lignende indlæg