Alt det andet... Familien Ferie

Sommerferie #1

Indeholder affiliate

Sommerferie - squashkage med ostecreme

Som jeg sluttede af med at skrive i mit sidste indlæg, så holder vi sommerferie, og som forventet ville der nok blive lidt stille her på bloggen. Her i formiddags er jeg dog hoppet indendørs, og har sat mig ved computeren. Det er SÅ varmt – og jeg ved godt at vi ikke må klage, men det er altså varmt!!!

Den første 1½ uge af vores sommerferie er næsten gået, men vi her virkelig også nydt det.

Sommerferie – arbejde….

Den første uge var vi hjemme, og fik sammen med mine forældre og svigerforældre malet stort set alt træværket på vores hus. De 3 gavle skal dog have helt ny beklædning, så det klare min far 🙂 Det bliver bare så godt. Jeg lover at vise nogle billeder når vi er helt i mål.

Kagen herover bagte jeg til det arbejdende folk. Det er en squashkage med ostecreme. Opskriften er igen Pia´s, bare som en pladekage i stedet for muffins.

Sommerferie - Far til 4 i solen

I onsdags holdt vi dog fri fra malerarbejdet, for da var det min fødselsdag, og jeg gad ikke bruge dagen på at male – basta!

Så da jeg havde vundet biografbilletter hos Momstertravel, “inviterede” jeg familien i biografen, og efterfølgende spiste vi aftensmad på Cafe´ A i Kolding Storcenter – mums det var ret lækkert.

En skøn dag med min familie og gode gaver. Den ene skal faktisk indløses senere i dag, men mere om det en anden dag – eller følg med på Instagram, hvor jeg senere vil vise hvad vi skal 😉

Sommerferie - Cafe A Kolding

Sommerferie

Sommerferie – hygge…

I søndags, efter en hyggelig 40 års fødselsdag ved min veninde, landede vi i sommerhuset. Her bliver vi til på lørdag. Og der er dømt afslapning og hygge hele ugen.

Sommerferie - hygge og spil, Vildkatten

Vi har spillet både Vildkatten, Cranium, Uno, Kongespil og badminton. Men med denne her varme, har vi også været ved stranden dagligt 🙂

Sommerferie

Sommerferie – læsning…

Og jeg har fået læst en del. Faktisk nåede jeg at læse “Pigen uden navn” allerede inden vi ankom til sommerhuset. 2 dage så var den læst… en virkelig god bog Jeg læser stort set aldrig på nær når vi er i sommerhus. Og det er af den simple grund, at jeg som regel bliver så opslugt af bogen, at jeg glemmer alt om tid og sted. Og det går jo ikke – så ville jeg jo aldrig komme på arbejde *ha ha ha*.

Så inden vi tog afsted i sommerhuset måtte jeg lige en tur på biblioteket efter en ny – og det blive “Sarahs nøgle” – shit den er god. Men også barsk. Og som I måske har gættet, så er den også læst… (hvorfor var det at jeg kun lånte 1 bog…?). Den næste bog er reserveret på biblioteket, og det er “Inden vi blev jeres”af Lisa Wingate. Kender du den?

Sommerferie - læsning. Pigen uden navn. Sarahs nøgle.

Nå men når jeg nu er løbet tør for læsestof, så er det godt at jeg har andre ting at kunne tage mig til. Med lidt nye forsyninger fra Yarnliving, er der til et par nye projekter.

Sommerferie. Yarnliving. Garn. Babytæpper

Nå, men det var alt herfra for nu – Jeg vil ud og nyde solen 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg