Bagværk Opskrifter

Squashboller til madpakken.

Storepigen herhjemme nægter at have rugbrød med i madpakken, så jeg bager af og til nogle forskellige boller/brød som hun så får med i stedet.
I dag var planen at jeg skulle have malet mine stole færdig, men regnen siler ned, så i stedet har jeg fået bagt nogle squashboller til madpakken.
Opskriften skal du ikke snydes for, den kommer her:

Bland smeltet smør og mælk i en skål og tilsæt surmælksproduktet. Rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser, men lad melet komme i gradvist , så dejen ikke bliver tør. Ælt godt og stil den til hævning ved stuetemperatur i 1-2 timer. Del dejen i 20-24 boller, og lad dem efterhæve på en bageplade i ca. 20 min. Pensl med æg og bag bollerne ved 200 gr. i 12-15. min.
God dag derude…
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg