Bagværk By Warberg Opskrifter

Squashmuffins – de bedste

Squashmuffins - de bedste

Jeg elsker squashmuffins, og har efterhånden bagt dem en del gange. Opskriften er en som altid Pia´s, den fejler bare aldrig.

Nogle gange pynter jeg dem blot med lidt glasur som feriekagerne, der kan ses her, men for det meste laver jeg en frosting med flødeost, som dem her på billederne, eller som påskekagerne sidste år, hvor jeg dog brugte gulerødder i stedet for squash i kagerne.

Det er altså bare de bedste squashmuffins!

Squashmuffins - de bedste

De her squashmuffins lavede jeg til en flok frivillige i vores lokale gymnastikafd. i forbindelse med  den årlige opvisning.

Og jeg behøver vel ikke at nævne at de faldt i god jord 🙂

Til pyntning af kagerne har jeg farvet frostingen i 3 forskellige farver, men inden for samme toner, og så beholdt noget frosting uden farve. Og så har jeg ellers bare brugt nogle forskellige tyller. Det er bare med at prøve sig frem 🙂

Squashmuffins - de bedste

Opskriften vil jeg gerne dele jer med 🙂

Squashmuffins

Antal 20 stk

Ingredienser
  

300 g mørk farin

    2 dl olie (uden smag, fx. raps eller majs)

      4 æg

        275 g mel

          1 tsk. vanilie

            2 tsk bagepulver

              1 knsp salt

                1 tsk natron

                  2 tsk kanel

                    ½ tsk st. nelliker

                      ½ tsk st. ingefær

                        300 g squash (fint revet)

                          Sådan gør du
                           

                          Farin og olie røres sammen med elpisker eller på røremaskinen.

                            Herefter røres resten af ingredienserne i.

                              Nogen gange undlader jeg nelliker og ingefær.

                                Bages i ca. 20 min. ved 180 grader (varmluft)

                                  Når de er helt afkølet, kan de pyntes.

                                    Frosting

                                    Ingredienser
                                      

                                    200 g naturel flødeost (fx. buko eller Philadelphia)

                                      100 g smør

                                        500-700 g flormelis

                                          1 tsk vaniliesukker

                                            evt. pastafarve, hvis det ønskes - lidt revet citronskal (øko).

                                              Sådan gør du
                                               

                                              Blandes sammen - og her er en elpisker et must for at få en jævn masse.

                                                Ta' smør ud at køleskabet i god tid.

                                                  Resultatet bliver bedst, hvis smørret har skuetemperatur.

                                                    Ingen kommentarer

                                                    Ingen kommentarer

                                                    Læg en besked

                                                    Lignende indlæg