Alt det andet... Bagværk Mad Tanker...

Status efter 1. arbejdsuge og søndags to-do…

1516743832

Okay, jeg har ikke ligefrem gjort meget væsen af mig her på bloggen det sidste stykke tid, men det her nye arbejde kræver godt nok en del energi, så når jeg rammer sofaen om aften, så kommer jeg ligesom ikke videre. Der er simpelthen ikke mere energi tilbage…

Jeg ved ikke lige hvad jeg havde regnet med, eller jeg vidste godt at det ville blive hårdt at starte forfra, for det er jo det jeg gør. Jeg har ikke før arbejdet med ejendomshandel, altså jeg har da stået som både køber og sælger af et hus, men alt det arbejde som ejendomsmægleren ligesom klare i forbindelse med et salg/ køb, har jeg ikke arbejdet med. Så min “gamle” hjerne har godt og grundigt været på overarbejde her den 1. uge 😉 – shit der er godt nok mange papirer og dokumenter der skal til sådan en omgang 😳😳.

På den anden siden er det dog også rigtig spændende, og der er ingen tvivl om, at jeg nok skal blive udfordret, og lærer en hel masse – og det glæder jeg mig til. Tror faktisk det er sundt, at man nogen gang bliver rusket lidt op, og springer ud i noget nyt, selv om det man kender er nemt og dejligt trygt (sagde hende der slet ikke er særlig impulsiv…!!!)

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at selv om jeg selv har valgt jobskiftet, så har jeg brugt rigtig mange dage, aftener og nætter i min sommerferie, på at tænke om det nu også var det rigtige valg. Jeg har jo mistet en hel masse fantastiske kollegaer, og uden at lyde alt for selvglad, så var jeg både afholdt og respekteret af mine kollegaer. MEN, der har bare manglet noget i mit job, som selv de bedste kollegaer ikke kunne klare. Jeg kan ikke rigtig forklare det helt præcis, uden at skulle forklare en hel masse om de opgaver jeg havde, så det vil jeg ikke komme nærmere ind på. Så da det nye job her bød sig, sprang jeg til, og håber at det er det rigtige for mig 😊. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt endnu, så mon ikke det bliver rigtig godt 😊

Men med sådan en ny hverdag, hvor jeg er senere hjemme end før, nogle af dagene, så er det vigtigt for mig at der er styr på hjemmet og hvad dertil hører. Så i dag, søndag, er dagen blevet brugt på at blive klar til den kommende uge.

Jeg har fået bagt en stak squashboller til madpakker og lidt squashmuffins til eftermiddagskaffen. Huset er blevet gjort rent, der er handlet ind til hele ugen, vasketøjskurven er tømt, sengetøjet skiftet, manden har været i haven, tasken til Casper hyttetur er pakket, Sofie´s læsning er klaret, så er der vidst kun madpakkerne til i morgen der mangler, og dem klare jeg i morgen tidlig 😉 – over and out…

 

1516743832
1516743832
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked