Bagværk By Warberg Opskrifter Tanker...

“Støt Brysterne”- kage

For 14 dage siden var der lyserød lørdag og den anledning bagte jeg et par kager til eftermiddagskaffen, selvfølgelig pyntet med den kendte lyserøde sløjfe, der symbolisere “Støt Brysterne”

Det blev til en chokoladekage, med store stykker chokolade.

Støt Brysterne

Der er rigtig mange måder hvorved man kan “Støtte Brysterne”, for spørger du mig er det en mega vigtigt indsamling. 

“1 ud af 9 danske kvinder rammes af brystkræft i løbet af deres liv.

Det betyder, at næsten 4.700 kvinder i Danmark får brystkræft hvert år. Det betyder også, at vi må stå sammen og støtte hinanden, for at få tallet ned.

Så støt din mors, din søsters og din venindes. Støt Brysterne. Fordi ingen bryster skal have kræft.”

Det kan ramme os alle

Jeg tror det er de færreste der kan gå igennem et helt liv uden at kende nogen, som er blevet ramt af denne frygtelige sygdom.

 Min mormor, som desværre ikke er her mere, blev ramt for mange år siden. Heldigvis overlevede hun det. Men ingen tvivl om at det var hårdt for hende, men bestemt også for resten af familien. Så når det rammer så rammer det hårdt <3

Desværre gik det ikke lige så godt for en tidligere klassekammerat og gymnastikveninde, hun mistede livet til kræft, for 2½ måned siden. 43 år gammel, og mor til 2 <3, så uretfærdigt!

Støt brysterne nu:

Næste lørdag, d. 26/10, slutter “Støt Brysterne”-ugen, selv om man selvfølgelig til enhver tid kan donere penge til dem.

Men hvis DU ikke alle har støttet, så kan DU nå det endnu,

Hop ind på “Støt Brysterne” her, og støt via deres shop, via en af deres ambassadører, eller tryk blot på knappen “støt nu”, nederst på siden <3

Jeg støtter brysterne – gør du?

Skulle du nu også have lyst til en “bette” kage, så får du lige opskriften her:

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg