Alt det andet... Hygge Kreativitet Sy

Stofbytte og mini -mødregr.- blog- besøg.

I sidste uge var Sofie og jeg på mini- mødregr.- blog- besøg hos hende her.
Vi har lavet vores egen lille bitte mødregr. efter at have lagt sammen med vores døtre på neo. afd. i Sønderborg. Min Sofie er nemlig født 7 uger før termin og Trine 5 uger før. Vi fandt hurtigt hinanden på afd. da jeg kendte Lise´s mand fra min ungdom´s dage ;o) Det var rigtig dejligt at have en at kunne hygge lidt med når dagene blev lidt for lange, og “malkemaskinens” pusten blev for meget.
Heldigvis er begge piger kommet sig helt som de skal, og det er bare så dejligt at se dem lege sammen :o)
Lise er også en meget kreativ sjæl (og gymnast, som jeg), så jeg havde lidt forskellig stof med ned til hende, og vi fik bytte lidt. Så nu vrimler det med nye ideér i mit hoved. Det eneste jeg mangler er faktisk flere timer i døgnet…
Af noget af det nye stof har jeg dog allerede fået syet nogle nye puder til sofaen :o)
I dag har jeg købt en lille rød dukkevogn, som Sofie skal have til hendes fødselsdag, først i August, men den skal lige have en make-over, så mere om den senere… Men uhhh jeg glæder mig allerede til projektet. FLERE TIMER I DØGNET, TAK!
5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Binemor

  Puderne er da blevet så flotte! Jeg har også lagt lidt grønt æble stof til side til dig – fik produceret lidt i går.

 • Binemor

  Puderne er da blevet så flotte! Jeg har også lagt lidt grønt æble stof til side til dig – fik produceret lidt i går.

 • Binemor

  Puderne er da blevet så flotte! Jeg har også lagt lidt grønt æble stof til side til dig – fik produceret lidt i går.

 • Binemor

  Puderne er da blevet så flotte! Jeg har også lagt lidt grønt æble stof til side til dig – fik produceret lidt i går.

 • Binemor

  Puderne er da blevet så flotte! Jeg har også lagt lidt grønt æble stof til side til dig – fik produceret lidt i går.

Læg en besked

Lignende indlæg