Bagværk Mærkedage Opskrifter

Store lækre fastelavnsboller med marcipan og chokolade

 

Store lækre fastelavnsboller med marcipan og chokolade

I morgen er der jo Valentinsdag, og jeg tænker at man skal have været noget fraværende i de sidste par dage/ uger, hvis det er gået din næse forbi 😉

Holder I Valentinsdag?

Vi gør ikke, og har aldrig gjort det. Jeg må indrømme, at jeg hellere vil fejre vores kærlighed til hinanden på vores bryllupsdag. (Men altså skulle min mand nu komme med blomster i morgen, så tager jeg da imod dem 😉 )

Nå, men selv om vi ikke fejre valentinsdag, så kan vi jo sagtens hygge os og nyde hinandens selskab.

Det kunne bl.a. være med disse store lækre fastelavnsboller med marcipan og chokolade.

Store lækre fastelavnsboller med marcipan og chokolade

Jeg har pyntet dem med glasur og hjerter, men en farverig krymmel ville også være helt perfekt 🙂

For det meste er der nok creme og marcipan i en fastelavnsbolle (Reklamelink), men jeg valgte denne her gang at komme lidt mørk chokolade fra Carletti (Reklamelink) i fastelavnsbollen sammen med remoncen.

Mums, det er lækkert.

Store lækre fastelavnsboller med marcipan og chokolade

I dag er jeg også gået på ferie sammen med resten af familien. Så dejligt.

Vi har ikke de helt store planer, men i morgen eftermiddag har vi fået lov at låne min nevø, så mon ikke vi skal finde på noget kreativt med ham 🙂

Og faktisk holder jeg også fri på mandag. Bare en hel dag for mig selv – eller i hvert fald til børnene har fri fra skole. Det ser jeg også frem til. Det sker nemlig ikke ret tit (læs: stort set aldrig) at jeg holder fri uden at have børnene hjemme. Når børnene har omkring 11 ugers ferie på et helt år, så giver det jo lidt sig selv at det ferie vi voksne har, bliver brugt når børnene har fri. HURRA for overarbejde og afspadsering 🙂

Eller hvad gør I andre?

Nu er mine børn heldigvis ved at være så store at de sagtens kan være selv en dag, det gør det hele lidt nemmere.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg