By Warberg Fashion Sy

Striber og nye sko…

Striber, striber og striber, er det store hit lige nu,
og jeg er helt og aldeles vild med dem.
Både de smalle og de bredde.
 
Forleden fik jeg syet mig et kort nederdel, i det lækreste jersey, fra Stofdepotet.
Intet af dette stof måtte gå til spilde.
Faktisk vil jeg også gerne have et par short i stoffet, men jeg havde ikke nok…
(godt der lander 2 meter mere meget snart hos mig *hi hi*, tror jeg er blevet afhængig…)
 
 
Nederdelen passer perfekt sammen med mine nye sko fra H&M.
De er så skønne at have på, og passer til det meste.
 
Lidt varme på en varm sommerdag, men så hopper jeg i mine Birkenstock sandaler 🙂
 
Ha, en skøn dag 🙂
20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Mette B

  Sikke en fin nederdel – jeg tror jeg har købt samme slags stof – det er nørgaardstoffet ikke? Jeg syede en langærmet bluse til min datter med neonbånd på ryggen , men har stadig et stykke tilbage som jeg nu går og ruger over hvad jeg skal lave af det – det skal jo ende godt, når stoffet er så lækkert!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Maj

  Flot!

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Ih hvor fin! Jeg syede for et par uger siden en der minder om den – det stof er bare lækker kvalitet.
  K.h.
  Christina

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

 • Lise

  Fedt stof. Vil gerne sy mig en buksedragt mere med korte ben og stropper og gerne med striber. Kigger lige forbi stof depotet.

Læg en besked

Lignende indlæg