Alt det andet... Links Strik

Strikket troeje.

Denne skønne trøje kan jeg desværre ikke tage æren af. Men det kan min dejlige mor, og Sofie er den heldige modtager. Jeg forelskede mig i trøjen hos Mette (på hendes gl. blog), som heldigvis godt ville afslører at strikkeopskriften var herfra. Tak Mette:o) Hun har forresten åbent en ny blog, hvorfra hun også sælger de flotteste smykker.

5 Kommentarer

5 Kommentarer

 • Bettina

  Hej søde.
  Sikke en sød trøje. En skam jeg ikke kan strikke;)
  Glæder mig til at se dig snart igen, men jeg føler også nu for alvor at hverdagen har indhentet os! Døgnet har alt for få timer til alt det jeg gerne vil have lavet, men jeg tror bare at det gælder om at nyde det så godt man kan – og hellere ha´ det sjovt og vildt travlt, end at sidde alene og kede sig!
  Stort knus fra Bettina

 • Bettina

  Hej søde.
  Sikke en sød trøje. En skam jeg ikke kan strikke;)
  Glæder mig til at se dig snart igen, men jeg føler også nu for alvor at hverdagen har indhentet os! Døgnet har alt for få timer til alt det jeg gerne vil have lavet, men jeg tror bare at det gælder om at nyde det så godt man kan – og hellere ha´ det sjovt og vildt travlt, end at sidde alene og kede sig!
  Stort knus fra Bettina

 • Bettina

  Hej søde.
  Sikke en sød trøje. En skam jeg ikke kan strikke;)
  Glæder mig til at se dig snart igen, men jeg føler også nu for alvor at hverdagen har indhentet os! Døgnet har alt for få timer til alt det jeg gerne vil have lavet, men jeg tror bare at det gælder om at nyde det så godt man kan – og hellere ha´ det sjovt og vildt travlt, end at sidde alene og kede sig!
  Stort knus fra Bettina

 • Bettina

  Hej søde.
  Sikke en sød trøje. En skam jeg ikke kan strikke;)
  Glæder mig til at se dig snart igen, men jeg føler også nu for alvor at hverdagen har indhentet os! Døgnet har alt for få timer til alt det jeg gerne vil have lavet, men jeg tror bare at det gælder om at nyde det så godt man kan – og hellere ha´ det sjovt og vildt travlt, end at sidde alene og kede sig!
  Stort knus fra Bettina

 • Bettina

  Hej søde.
  Sikke en sød trøje. En skam jeg ikke kan strikke;)
  Glæder mig til at se dig snart igen, men jeg føler også nu for alvor at hverdagen har indhentet os! Døgnet har alt for få timer til alt det jeg gerne vil have lavet, men jeg tror bare at det gælder om at nyde det så godt man kan – og hellere ha´ det sjovt og vildt travlt, end at sidde alene og kede sig!
  Stort knus fra Bettina

Læg en besked

Lignende indlæg