Alt det andet... Familien Mærkedage

Student og studenterfest

Bywarberg.dk

Der har været lidt stille her på bloggen, og det skyldes mest af alt hende her på billedet herover.

For d. 24. juni blev vores først fødte, Sissel student. Det har været ret stort for både hende og os.

Jeg er aldrig selv blevet student, da jeg for en hel del år siden blev færdig med en HG på handelsskolen, var der ikke nogen hue til os der havde gennemført den. Eller jeg huske faktisk at man kunne få en med lyserød bånd (som i dag vidst er forbeholdt frisørerne), men der var ikke nogen på min årgang der valgte at få den.

Så for mig var det en rigtig stor dag, at skulle fejre studenten. Og det var det selvfølgelig også for Carsten, men især også for mine forældre, da der faktisk ikke er nogle af deres børn som er blevet studenter.

Så både mine forældre og Carstens forældre var med ude på skolen, den dag Sissel fik hendes hue på.

Med sådan en “studenterhue”, følger en hel masse fejring. Dimension på skolen, studenterkørsel; med besøg af 32 unge festlige mennesker, og ikke mindst en studenterfest for familie og venner/ veninder. 

Studenterfesten holdt vi hjemme med et telt i haven.

Vejret var desværre ikke helt med os.

Student og studenterfest

Bordene var bl.a pyntet med smukke grøftekantsblomster. Og så havde jeg hæklet en stak små studenterhuer, hvor jeg havde sat et lille papstykke med navn og dato, indeni. Det gjorde at huerne fik en rigtig fin form.

Student og studenterfest - hæklede studenterhuer

Lysestagerne, lavede jeg af tomme sennepsglas fra genbrugen, som jeg havde dekoreret med Porca tusch. Efter festen vaskede jeg blot det hele af, og nu er de klar til at blive dekoreret til næste fest.

Student og studenterfest - lysestager

Student og studenterfest - lysestager

Gæsterne var inviteret til kaffe og kage kl. 15.00, og efterfølgende grill buffet.

Jeg havde selv bagt mini donuts og studenterhue-lagkager, mens min svigermor havde bagt kransekagestykker, og min mor tørv-stykker.

Kagerne vil gerne vise flere billeder af i et par særskilt indlæg, så dem kommer der lidt mere om 😉

Student og studenterfest - studenterkager

Student og studenterfest - studenterkager

Student og studenterfest - Mokaï

Nu har vi det hele godt overstået, og er klar på at holde ferie.

Sissel er klar til det næste kapitel i hendes liv. Og inden hun starter på en videregående uddannelse, så napper hun et sabbat år, eller 2. Og første stop er 3 måneder på Mallorca, på et af TUI´s hoteller, hvor hun skal arbejde i deres Children Club.

Er sikker på at det bliver en stor oplevelse for hende 🙂

Bywarberg.dk

Vores GULD-gruppe <3

1 kommentar

1 kommentar

  • Pia

    Stort tillykke med hende. Og sikke nogle fine kager og studenterhuer. Jeg har selv arbejdet én måned i en children club på en campingplads I Italien – så er helt sikker på hun får en masse gode oplevelser. Kh Pia

Læg en besked

Lignende indlæg