Jeg anbefaler Mad Madplan Opskrifter

Super nemt – Helt enkelt…

Jeg laver madplan til hver uge, og jeg nyder det – i hvert fald når den er lavet…
Ved en fest forleden kom jeg til at snakke med en anden dame ved vores bord, om det at lave madplan.
Hendes kommentar var ” hold da op, total overskud…”
Men jeg siger jer, nej ikke overskud, en nødvendighed.
Eller det er det blevet.
Med mand, 3 børn, arbejde, hus og hund, fritidsinteresser osv.
så er det rart ikke at skulle bruge tid på aftens menu hver dag.
Jeg laver som regel madplanen torsdag aften, med start lørdag aften.
Handler fredag efter arbejde eller lørdag formiddag.
Hvor kommer inspirationen og opskrifterne så fra…
Ja, jeg elsker at prøve noget nyt, men med 3 børn som ikke bare spiser hvad som helst,
sætter det sine grænser.
Lige pt. bruger jeg rigtig mange opskrifter fra SuperBrugsen´s Super nemt- Helt enkelt koncept.
Jeg vil virkelig anbefale opskrifterne her, og de fleste af dem vi har prøvet er også faldet i børnenes smag.
Plus at maden, mange gange, ikke tager mere end 30 min. at lave
– se det kan vi li´ : )
Retten her er nr. 59 – og vores variation
Jeg bruger også gerne Ann-Christine´s blog Valdemarsro.
Hun laver også madplaner lige til at hapse, hvis man lyster.
Faktisk har hun også et lavet et fint stykke print til at holde styr på madplanen.
Du kan finde den lige her
Der er masser af andre sider på nettet med madplaner,
hvis ikke man selv har lyst til at sammensætte en.
Laver I madplan?

30 Kommentarer

30 Kommentarer

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den fin og sød – den bliver da et hit! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den fin og sød – den bliver da et hit! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den fin og sød – den bliver da et hit! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den fin og sød – den bliver da et hit! ;o)

 • Pia (mum22boys)

  Hvor er den fin og sød – den bliver da et hit! ;o)

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak Line, ja det håber jeg også.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak Line, ja det håber jeg også.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak Line, ja det håber jeg også.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak Line, ja det håber jeg også.

 • Lena (MorsTankeblog)

  Tak Line, ja det håber jeg også.

 • K-Mac

  Thanks for the information… I really love your blog posts… specially those on k-mac

 • K-Mac

  Thanks for the information… I really love your blog posts… specially those on k-mac

 • K-Mac

  Thanks for the information… I really love your blog posts… specially those on k-mac

 • K-Mac

  Thanks for the information… I really love your blog posts… specially those on k-mac

 • K-Mac

  Thanks for the information… I really love your blog posts… specially those on k-mac

 • flesthverdage

  Selvfølgelig:-) Det er jo det, der giver overskud i en travl hverdag.
  Ellers hænger dagene ikke sammen med (også) 3 børn, arbejde, dyr og alle fritidsaktiviteterne. Jeg laver gerne madplan for 2 uger af gangen, for når man er i gang, tager en ekstra uge ikke megen ekstra tid.

 • flesthverdage

  Selvfølgelig:-) Det er jo det, der giver overskud i en travl hverdag.
  Ellers hænger dagene ikke sammen med (også) 3 børn, arbejde, dyr og alle fritidsaktiviteterne. Jeg laver gerne madplan for 2 uger af gangen, for når man er i gang, tager en ekstra uge ikke megen ekstra tid.

 • flesthverdage

  Selvfølgelig:-) Det er jo det, der giver overskud i en travl hverdag.
  Ellers hænger dagene ikke sammen med (også) 3 børn, arbejde, dyr og alle fritidsaktiviteterne. Jeg laver gerne madplan for 2 uger af gangen, for når man er i gang, tager en ekstra uge ikke megen ekstra tid.

 • flesthverdage

  Selvfølgelig:-) Det er jo det, der giver overskud i en travl hverdag.
  Ellers hænger dagene ikke sammen med (også) 3 børn, arbejde, dyr og alle fritidsaktiviteterne. Jeg laver gerne madplan for 2 uger af gangen, for når man er i gang, tager en ekstra uge ikke megen ekstra tid.

 • flesthverdage

  Selvfølgelig:-) Det er jo det, der giver overskud i en travl hverdag.
  Ellers hænger dagene ikke sammen med (også) 3 børn, arbejde, dyr og alle fritidsaktiviteterne. Jeg laver gerne madplan for 2 uger af gangen, for når man er i gang, tager en ekstra uge ikke megen ekstra tid.

 • Pia H

  Ja… jeg laver madplan. Det er jeg simpelthen nød til, ellers bruger jeg for mange penge og får et alt for stort spild. Især i øjeblikket da kolonihaven bugner af grønsager, er det salat og grønt jeg lave planer til

 • Pia H

  Ja… jeg laver madplan. Det er jeg simpelthen nød til, ellers bruger jeg for mange penge og får et alt for stort spild. Især i øjeblikket da kolonihaven bugner af grønsager, er det salat og grønt jeg lave planer til

 • Pia H

  Ja… jeg laver madplan. Det er jeg simpelthen nød til, ellers bruger jeg for mange penge og får et alt for stort spild. Især i øjeblikket da kolonihaven bugner af grønsager, er det salat og grønt jeg lave planer til

 • Pia H

  Ja… jeg laver madplan. Det er jeg simpelthen nød til, ellers bruger jeg for mange penge og får et alt for stort spild. Især i øjeblikket da kolonihaven bugner af grønsager, er det salat og grønt jeg lave planer til

 • Pia H

  Ja… jeg laver madplan. Det er jeg simpelthen nød til, ellers bruger jeg for mange penge og får et alt for stort spild. Især i øjeblikket da kolonihaven bugner af grønsager, er det salat og grønt jeg lave planer til

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg laver også madplan – eller det vil sige jeg laver en madplan der indeholder aftensmad til de næste 5-6 dage, men jeg beslutter ikke nødvendigvis hvilken ret vi skal have hvilken dag. Grunden til at jeg laver madplan er at jeg kun handler 1-2 gange om ugen, så der bliver jeg jo nødt til at vide hvad jeg har tænkt mig at lave:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg laver også madplan – eller det vil sige jeg laver en madplan der indeholder aftensmad til de næste 5-6 dage, men jeg beslutter ikke nødvendigvis hvilken ret vi skal have hvilken dag. Grunden til at jeg laver madplan er at jeg kun handler 1-2 gange om ugen, så der bliver jeg jo nødt til at vide hvad jeg har tænkt mig at lave:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg laver også madplan – eller det vil sige jeg laver en madplan der indeholder aftensmad til de næste 5-6 dage, men jeg beslutter ikke nødvendigvis hvilken ret vi skal have hvilken dag. Grunden til at jeg laver madplan er at jeg kun handler 1-2 gange om ugen, så der bliver jeg jo nødt til at vide hvad jeg har tænkt mig at lave:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg laver også madplan – eller det vil sige jeg laver en madplan der indeholder aftensmad til de næste 5-6 dage, men jeg beslutter ikke nødvendigvis hvilken ret vi skal have hvilken dag. Grunden til at jeg laver madplan er at jeg kun handler 1-2 gange om ugen, så der bliver jeg jo nødt til at vide hvad jeg har tænkt mig at lave:-)
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Jeg laver også madplan – eller det vil sige jeg laver en madplan der indeholder aftensmad til de næste 5-6 dage, men jeg beslutter ikke nødvendigvis hvilken ret vi skal have hvilken dag. Grunden til at jeg laver madplan er at jeg kun handler 1-2 gange om ugen, så der bliver jeg jo nødt til at vide hvad jeg har tænkt mig at lave:-)
  K.h.
  Christina

Læg en besked

Lignende indlæg