Mon I kender disse her?
Syltede rødløg.
Hvis ikke, så kan jeg kun anbefale jer at prøve dem. De smager virkelig godt i både salater, i en burger, oven på en hotdog, eller bare som tilbehør til et lækkert stykke kød.
Smagen er både syrlig og sød.
Og så er de super nemme at lave selv.
Jeg har også krydret mine med peber, kardemommekapsler og stjerneanis, det tilfører dem et ekstra tvist.
Og nu jeg er ved hotdog og tilbehør, så har jeg også en opskrift på både ristede løg og en lækker nem agurksalat lige her
Ingredienser
- 4 rødløg
- 4 dl. klar eddike
- 1 dl. sukker
- 25 hele peberkorn
- 4-5 stjerneanis
- 8-10 kardemommekapsler
Instruktioner
- Halvere løgene og skær dem i skiver (uden skæl).
- Kom eddike, sukker og krydderier i en gryde og kog det op til sukkeret er smeltet.
- Rengør et glas og skold det, eller skyld det med lidt atamon.
- Kom løggene i glasset og hæld eddikelagen over og sæt låg på.
- Lad løggene stå et par dage inden de spises.
© 2024 ByWarberg.dk
Ingen kommentarer