Denne her tærte hører til blandt vores gengangere, når det kommer til aftensmaden.
Den er nem, smager godt, og ungerne elsker den – what´s not to like?
Bunden er lavet med bagepulver, og skal derfor i hæve inden den bages.
Vi får som regel en salat til, gerne som her med lidt knuste nachos på toppen
Bund:
4 dl. hvedemel
½ tsk salt
2 tsk. bagepulver
½ dl. flydende margarine
1½ dl. minimælk
Fyld:
400 g. hakket oksekød
1 løg
1 rød peber
1 grøn peber
1 ps. taco krydderi
1 dl. vand.
Garnering:
2 dl. cremefraiche 9 %
2 spsk. letmayonnaise
lidt peber
1 dl. revet odt
4 tomater.
Tænd ovenen på 200 gr.
Bland ingredienserne til tærtebunden og rul den ud, og kom den i et smurt tærtefad, og bag den 10-15 min.
Hak løg og skær peberfrugterne i små tern.
Svits hakkekød og løg.
Tilsæt tacokrydderi, peberfrugt, vand og lad det småkoge 10 min.
Læg fyldet i tærtebunden.
Bland cremefraiche, mayonnaise og peber og fordel blandingen over tærten.
Skær tomaterne i både og fordel dem ovenpå.
Drys med ost og bag i ca. 20 min.
Servere med en god salsa
Ingen kommentarer