Alt det andet... Familien Mærkedage

Tanker fra Teenageren…

Hej alle sammen.
Jeg hedder Sissel, Lena’s datter.
Jeg har fået æren af at få lov til at skrive nogle indlæg her på bloggen.
Og eftersom at det jo nærmer sig min konfirmation skal de selvfølgelig handle om det. 
Mit første indlæg her, handler om kjolen, fordi det er en af de største og vigtigste ting for mig.
Jeg har set på en del forskellige, og troede egentlig at jeg havde fundet den det skulle være,
men som tiden nærmede sig, ændrede jeg mening.
En dag var jeg med 2 af mine veninder, og min mor som chauffør, i Kolding Storcenter.
Her prøvede jeg nogle forskellige kjoler på, men den jeg bedst kunne lide, havde de ikke i min størrelse.
Nogle dage efter tog min mor og jeg til Aabenraa, hvor jeg også prøvede mange forskellige på,
og fandt lige netop den det skulle være.

  
Der findes jo så mange forskellige kjoler, og vi har alle hver vores smag. 
Jeg har som skrevet allerede fundet min,
og kan god afslører at det er en af disse herover, mon I kan gætte hvilken :).
Jeg skal nok afsløre den rigtige på dagen.  
Jeg har endnu ikke fået sko til,
men tror det skal være nogle ballerinaer af en eller anden slags.
Det var alt fra mig denne gang.
Forsæt en god dag : )
-Sissel.

15 Kommentarer

15 Kommentarer

 • Binemor

  Super fint Lena, kunne du overtales til at skifte én gæst ud med én anden…..?
  *ha ha* og så vil jeg ikke være gravid igen.

 • Binemor

  Super fint Lena, kunne du overtales til at skifte én gæst ud med én anden…..?
  *ha ha* og så vil jeg ikke være gravid igen.

 • Binemor

  Super fint Lena, kunne du overtales til at skifte én gæst ud med én anden…..?
  *ha ha* og så vil jeg ikke være gravid igen.

 • Binemor

  Super fint Lena, kunne du overtales til at skifte én gæst ud med én anden…..?
  *ha ha* og så vil jeg ikke være gravid igen.

 • Binemor

  Super fint Lena, kunne du overtales til at skifte én gæst ud med én anden…..?
  *ha ha* og så vil jeg ikke være gravid igen.

 • Albertemor

  Hvor hyggeligt Sissel. Dejligt at du kan få lov at blogge lidt gennem mor. Det vil jeg glæder mig til at læse mere om. Mmmm fine kjoler du der har haft i kikkerten. Det er godt nok svært at gætte. Men glæder mig til at se det helt færdig resultat.

 • Albertemor

  Hvor hyggeligt Sissel. Dejligt at du kan få lov at blogge lidt gennem mor. Det vil jeg glæder mig til at læse mere om. Mmmm fine kjoler du der har haft i kikkerten. Det er godt nok svært at gætte. Men glæder mig til at se det helt færdig resultat.

 • Albertemor

  Hvor hyggeligt Sissel. Dejligt at du kan få lov at blogge lidt gennem mor. Det vil jeg glæder mig til at læse mere om. Mmmm fine kjoler du der har haft i kikkerten. Det er godt nok svært at gætte. Men glæder mig til at se det helt færdig resultat.

 • Albertemor

  Hvor hyggeligt Sissel. Dejligt at du kan få lov at blogge lidt gennem mor. Det vil jeg glæder mig til at læse mere om. Mmmm fine kjoler du der har haft i kikkerten. Det er godt nok svært at gætte. Men glæder mig til at se det helt færdig resultat.

 • Albertemor

  Hvor hyggeligt Sissel. Dejligt at du kan få lov at blogge lidt gennem mor. Det vil jeg glæder mig til at læse mere om. Mmmm fine kjoler du der har haft i kikkerten. Det er godt nok svært at gætte. Men glæder mig til at se det helt færdig resultat.

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Meget smukke kjoler du har valgt. Jeg må sige at udvalget er meget bedre nu end da jeg blev konfirmeret….det er så også en del år siden nu;-) Udvalget i konfirmationskjoler i dag minder lidt mere om brudekjoler end de gjorde dengang jeg skulle vælge. Spændende hvad du finder på mht. skoene.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Meget smukke kjoler du har valgt. Jeg må sige at udvalget er meget bedre nu end da jeg blev konfirmeret….det er så også en del år siden nu;-) Udvalget i konfirmationskjoler i dag minder lidt mere om brudekjoler end de gjorde dengang jeg skulle vælge. Spændende hvad du finder på mht. skoene.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Meget smukke kjoler du har valgt. Jeg må sige at udvalget er meget bedre nu end da jeg blev konfirmeret….det er så også en del år siden nu;-) Udvalget i konfirmationskjoler i dag minder lidt mere om brudekjoler end de gjorde dengang jeg skulle vælge. Spændende hvad du finder på mht. skoene.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Meget smukke kjoler du har valgt. Jeg må sige at udvalget er meget bedre nu end da jeg blev konfirmeret….det er så også en del år siden nu;-) Udvalget i konfirmationskjoler i dag minder lidt mere om brudekjoler end de gjorde dengang jeg skulle vælge. Spændende hvad du finder på mht. skoene.
  K.h.
  Christina

 • Christina (Carla og krudtuglen)

  Meget smukke kjoler du har valgt. Jeg må sige at udvalget er meget bedre nu end da jeg blev konfirmeret….det er så også en del år siden nu;-) Udvalget i konfirmationskjoler i dag minder lidt mere om brudekjoler end de gjorde dengang jeg skulle vælge. Spændende hvad du finder på mht. skoene.
  K.h.
  Christina

Læg en besked

Lignende indlæg