Alt det andet... Familien Hæklerier Jul

Tanker om julen…

Dagen i dag har bare stået på afslapning, afbrudt af lidt vasketøj og oprydning.
I går aftes var vi til fødselsdag ved min lillebror,
 og andespisning hos mine forældre. Rigtig hyggeligt.
Inden da, om eftermiddangen, var vi i Ribe, for at hører Sissel synge med kirkekoret, sammen med 150 andre børn, i Ribe Domkirke. Hold da op siger jeg bare… Det var bare så smukt. Jeg sad flere gange med gåsehud på armene, men nød det samtidig til fulde.
Julen er jo også så småt ved at indfinde sig. Og jeg er også begyndt så småt, at tænke oppyntning, og glæder mig til at få kasserne (alle 7) ned fra loftet og se hvad de gemmer, for sjovt nok så synes jeg altid, jeg bliver overrasket over hvad jeg har. De fleste ting ved jeg selvfølgelig godt…

Planen er at jeg skal have hæklet nogle flere af disse kugler til en større gren eller pynt i vinduerne (har ikke helt besluttet mig endnu).

I morgen tager jeg på juleinspiration sammen med hende her, til Krusmølle.
Sidste år var vi også afsted, men da havde vi to små “nisser” med. I år kommer de i dagpleje, så mødrene får lidt “alene” tid.
Jeg glæder mig, det bliver helt sikkert hyggeligt.
God aften.
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg