Bagværk By Warberg

Test af mini donut maker – Reklame

Reklame – * indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff

KitchPro Mini donut maker

Som I måske husker, så lavede jeg mini donuts for 1. gang til Sissels studenterfest.

Jeg havde købt en brugt ældre maskine, for at se om det overhovedet var noget for mig.

Den kunne sagtens bruges, meeeen jeg var ikke helt tilfreds med formen på de donuts jeg fik bagt. De blev ligesom flade på toppen.

Test af Mini donut maker

Så da Coolstuff.dk spurgte om jeg havde lyst til at teste deres *KitchPro Mini donut maker, sagde jeg “ja” med det samme.

Og jeg kan kort og godt sige – jeg er fan !!!

KitchPro Mini donut maker

De her *mini donuts i maskinen fra KitchPro, bliver så fine runde på toppen, som jeg gerne vil have dem.

Der ud over er maskinen hurtig til at bage dem, og med lampen ovenpå maskinen, er det nemt at se når de er klar.

Der skal ikke bruges nogen form for ekstra fedtstof, ud over det der er i dejen, hvilket er et ekstra plus, og samtid er maskinen nem at gøre ren, når den er afkølet efter brug. Og det kan vi jo godt lide 🙂

Prisen på maskinen er kr. 199,-, så her tænker jeg også de fleste kan være med, og ellers måske en ting til ønskesedlen til jul 😉

Så *KitchPro Mini donut maker får helt sikkert min anbefaling.

Mini donut med glimmer

Faktisk var det et helt perfekt tidspunkt, at skulle teste mini donut makeren, for min søde og kreative “mødregruppe”-veninde, havde inviteret til glimmer-tøse-40 års- fødselsdag, og havde spurgt om jeg ville bage nogle donuts til hende. Og selvfølgelig ville jeg det <3

Ønsket til farver var rose-gold. Ikke en farve der er nem at ramme, når vi snakker kager/ glasur, men udstyrret med en spiselig rosegold glimmer pumpe, fik alle donuts et touch af rosegold

(og det samme gjorde mit køkken *ha ha ha*)

Desværre kunne jeg ikke selv deltage i glimmerfesten, men jeg har efterfølgende fået at vide, at kagerne “shinede” for vildt på kagebordet 🙂

Mini donut med glimmer

Donutsstativet har min aller sejeste far lavet, efter mine mål og ønsker. Jeg elsker bare at han er klar på at hjælpe mig, når jeg får en eller anden skør ide´. Men altså stativet her har allerede været i brug flere gange, og kommer det helt sikkert også fremover.

De her donuts er lyse med vaniljesmag, men jeg har også lavet nogle med chokolade, de blev også rigtig gode. Noget at det næste jeg skal have prøvet er nogle knap så kage-agtige. Måske nogle der kan bruges i madpakken eller til en frokost. Jeg har flere ide´er i tankerne, det skal bare lige testes af 🙂

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg