Garn Strik

Tex-stil messe…

1516743847

I lørdags var jeg heldig at blive inviteret med til Tex-stil messen i Vejle, sammen med en af mine tidligere kollegaer.

Egentlig kiggede vi mest efter jersey stof til børnetøj, men de fleste forhandlere havde garn med. Og selv om jeg ikke kan strikke (endnu), så forelskede jeg mig fuldstændig i dette her garn fra Onion. Lidt naive jeg, troede faktisk kun at Onion lavede sy-snitmønstre, men jeg blev da meget klogere.

Alt Onion´s garn er 100% Naturfibergarner produceret på kvalitets spinderi i Italien. Farverne er sindsyg flotte, og garnerne mega lækre.

I nogle af garnerne er der i blandet nældefibre, som bl.a gør garnet mere slidstækt, men også er med til at ulden ikke kradser.

Onion´s hjemmeside kan der læses mere om produkterne.

1516743847
1516743847

Cardiganen herunder er jeg fuldstændig forelsket i både til Sofie, men tænker også at en voksen udgave ville være flot. Så med alt det lækre garn, er det er lige før jeg overvejer, om jeg skal til at lærer det der strikkeri, og ellers må jeg have min dejlige mor i gang 😉.

Men ellers en skøn dag, hvor vi fik lov at snuse lidt til efterårets nyheder😊.

1516743847
Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg