By Warberg DIY Kreativitet Penalhuse

Til hvad…

… eller noget helt andet ūüôā
 
I torsdags havde Sofie og jeg en hygge-lege-snakke-date med Sofie¬īs forh√•ndv√¶rende dagplejemor, og s√• m√•tte vi jo have en lille ting med.
 Det blev til denne lille makeup pung, som jo sagtens kan bruges til alt muligt andet,
alt efter st√łrrelsen.
(jeg har i hvert fald masser af planer…)
Jeg har til dels brugt den DIY, men ændret lidt i den, men mere om det en anden dag.
 
Ha¬ī en fantastisk mandag.

20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankev√¶kkende ord der g√•r lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo √¶ldre jeg er blevet , jo mere t√¶nker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desv√¶rre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankev√¶kkende ord der g√•r lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo √¶ldre jeg er blevet , jo mere t√¶nker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desv√¶rre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankev√¶kkende ord der g√•r lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo √¶ldre jeg er blevet , jo mere t√¶nker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desv√¶rre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankev√¶kkende ord der g√•r lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo √¶ldre jeg er blevet , jo mere t√¶nker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desv√¶rre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankev√¶kkende ord der g√•r lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo √¶ldre jeg er blevet , jo mere t√¶nker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desv√¶rre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt ogs√• mig s√• meget, at jeg bare m√•tte dele dem. Faktisk st√•r der rigtig mange gode ting p√• den side. De ramte nok ogs√• mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt ogs√• mig s√• meget, at jeg bare m√•tte dele dem. Faktisk st√•r der rigtig mange gode ting p√• den side. De ramte nok ogs√• mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt ogs√• mig s√• meget, at jeg bare m√•tte dele dem. Faktisk st√•r der rigtig mange gode ting p√• den side. De ramte nok ogs√• mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt ogs√• mig s√• meget, at jeg bare m√•tte dele dem. Faktisk st√•r der rigtig mange gode ting p√• den side. De ramte nok ogs√• mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt ogs√• mig s√• meget, at jeg bare m√•tte dele dem. Faktisk st√•r der rigtig mange gode ting p√• den side. De ramte nok ogs√• mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  N√•, Lena jeg har nu pr√łvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret sp√¶ndt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal st√• p√• dem… Nu m√• vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  N√•, Lena jeg har nu pr√łvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret sp√¶ndt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal st√• p√• dem… Nu m√• vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  N√•, Lena jeg har nu pr√łvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret sp√¶ndt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal st√• p√• dem… Nu m√• vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  N√•, Lena jeg har nu pr√łvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret sp√¶ndt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal st√• p√• dem… Nu m√• vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  N√•, Lena jeg har nu pr√łvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret sp√¶ndt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal st√• p√• dem… Nu m√• vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er s√• sp√¶ndt p√• at se dine. Kunne du v√¶lge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er s√• sp√¶ndt p√• at se dine. Kunne du v√¶lge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er s√• sp√¶ndt p√• at se dine. Kunne du v√¶lge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er s√• sp√¶ndt p√• at se dine. Kunne du v√¶lge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er s√• sp√¶ndt p√• at se dine. Kunne du v√¶lge mellem forskellige skrifttyper eller…?

Læg en besked

Lignende indlæg