By Warberg DIY Kreativitet Penalhuse

Til hvad…

… eller noget helt andet 🙂
 
I torsdags havde Sofie og jeg en hygge-lege-snakke-date med Sofie´s forhåndværende dagplejemor, og så måtte vi jo have en lille ting med.
 Det blev til denne lille makeup pung, som jo sagtens kan bruges til alt muligt andet,
alt efter størrelsen.
(jeg har i hvert fald masser af planer…)
Jeg har til dels brugt den DIY, men ændret lidt i den, men mere om det en anden dag.
 
Ha´ en fantastisk mandag.

20 Kommentarer

20 Kommentarer

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankevækkende ord der går lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo ældre jeg er blevet , jo mere tænker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desværre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankevækkende ord der går lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo ældre jeg er blevet , jo mere tænker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desværre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankevækkende ord der går lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo ældre jeg er blevet , jo mere tænker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desværre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankevækkende ord der går lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo ældre jeg er blevet , jo mere tænker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desværre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Canika

  Tak fordi du delte Lena.. Tankevækkende ord der går lige i hjertet.. Men hvor er de sande.. Jeg synes at jo ældre jeg er blevet , jo mere tænker jeg over netop de ord, men alt for ofte indhenter hverdagen desværre een.. God weekend til dig og din familie…

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt også mig så meget, at jeg bare måtte dele dem. Faktisk står der rigtig mange gode ting på den side. De ramte nok også mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt også mig så meget, at jeg bare måtte dele dem. Faktisk står der rigtig mange gode ting på den side. De ramte nok også mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt også mig så meget, at jeg bare måtte dele dem. Faktisk står der rigtig mange gode ting på den side. De ramte nok også mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt også mig så meget, at jeg bare måtte dele dem. Faktisk står der rigtig mange gode ting på den side. De ramte nok også mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • Lena

  Velbekom, ja ordene ramt også mig så meget, at jeg bare måtte dele dem. Faktisk står der rigtig mange gode ting på den side. De ramte nok også mig, da en veninde og jeg har snakket en del om dette emne den sidste tid…
  God weekend til jer også.

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  Nå, Lena jeg har nu prøvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret spændt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal stå på dem… Nu må vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  Nå, Lena jeg har nu prøvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret spændt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal stå på dem… Nu må vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  Nå, Lena jeg har nu prøvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret spændt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal stå på dem… Nu må vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  Nå, Lena jeg har nu prøvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret spændt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal stå på dem… Nu må vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • ByFonna

  De er så fine de makeup-punge/eller-hvad-man-nu-synes (har også masser af ideer). Jeg har selv lige kreeret en god samling -altid rare at have både til eget forbrug og til gaver.

  Nå, Lena jeg har nu prøvet at bestille labels ved det link du gav mig. Ret spændt – For man skriver bare i kommentarfelt hvad der skal stå på dem… Nu må vi se:-)
  God mandag – Kh Jonna

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er så spændt på at se dine. Kunne du vælge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er så spændt på at se dine. Kunne du vælge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er så spændt på at se dine. Kunne du vælge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er så spændt på at se dine. Kunne du vælge mellem forskellige skrifttyper eller…?

 • Lena (MorsTankeblog)

  Uhhh jeg er så spændt på at se dine. Kunne du vælge mellem forskellige skrifttyper eller…?

Læg en besked

Lignende indlæg