Alt det andet... De skønne unger...

Tilbage fra ferien…

Ja, jeg er i live… og hold da op hvor jeg har manglet det her. Men tiden har ikke været til det, og er det stadig ikke, men nu tager jeg mig tid til det… Selv om huset ligner noget fra 2. verdenskrig, med vasketøj både vasket og uvasket, beskidte gulve osv. Det er bare slet ikke mig, men i søndags kom vi hjem fra en super dejlig og hyggelig ferie i Tyskland, nærmere Weisenhäuser. Et stort skønt bade-/legeland. Alle sammen meget trætte, og jeg tænkte at mens Sofie tog en laaaang middagssøvn, og de to store unger sumpede foran fjernsynet, så kunne jeg lige sluge et par ugeblade. Men knap havde jeg sat mig, før en ond ond migræne væltede mig. Hold op hvor havde jeg det dårligt. Selv ikke medicinen hjalp og heller ikke en tur i sengen. Og desværre har pillerne jeg får, den uheldige bivirkning på mig, at jeg bliver vildt søvnig og får halsbrand. Så selv om migrænen forsvinder, ja så er energien der ikke. Men tidlig i seng søndag aften, hjalp dog på det.
I går formiddags havde Sofie og jeg besøg af granfætter Christian og hans mor. Det var super hyggeligt. Og om eftermiddagen havde vi besøg af nabo m. børn, som lige havde en gave til Casper. I går aftes fik jeg endelig sat mig med symaskinen, blev dog ikke helt færdig, da den onde onde migræne vendte tilbage…
Nå, men nu må jeg hellere komme lidt igang. Sofie sover igen, tror faktisk ikke hun er helt på dupperne (mon det er tænderne???). Hun har ikke fået middagsmad endnu, og har kun lige været vågen en time… Lille trold nu får hun altså bare lov til at sove, vi kan jo også lige så godt få lidt rod i rytmen, lidt rod til eller fra…. :o)

Lige lidt billeder fra Caspers 6 år´s fødselsdag. Jeg havde bagt en Borg-kage til fødselsdagsgæsterne søndag, og mandag havde han en bolle-slange-kage med i børnehaven, sammen med lidt slik.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked