Alt det andet... Kreativitet Sy

Unika tunika og lækkerier.

Det blev en kort fornøjelse mht. internettet, for bedst som jeg troede mandag aften, at nu virkede det igen, ja så gik det ned igen (GRRRR…). Og først igår eftermiddags, efter at mor her, havde ringet efter en tekniker igen, og forklaret ham, og jeg højst sansynligt ikke overlevede en weekend mere uden internet, ja så kom de endelig, og skiftede et kabel, og vupti, så var det i orden igen. Hvor svært kan det være…

Nå, men onsdag eftermiddag fik jeg lige syet denne tunika til Sofie. Mønstret er fra Mini Krea, men jeg har ændret en del i det. Synes faktisk selv den er blevet rigtig fin. Og ikke kun i lilla… ;o)


I går aftes havde vi besøg af nogle gode venner. Vi grillede og hyggede, men børnene legede. Og som en lille værtinde gave, fik jeg dette. UHMMMMM… fersken marmelade m. vanilie (jeg ved godt hvad der skal på rundstykkerne i morgen!), og den lille marmeladekrukke, og så i lilla, I Love It.

I morgen står den på barnedåb hos børnenes granfætter hele dagen, og det var så den weekend. Men børnene er jo gået på sommerferie, så vi behøves ikke så tidlig op på mandag, dejligt.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg