By Warberg Sy

Uuuuhhh de nye bukser…

1516744000

Det er efterhånden noget tid siden at jeg har syet noget til mig selv, ja faktisk bliver det ikke til så meget syning, lige på nær til vores sidste kreaweekend, men mere om den en anden dag… Lige pt. er det hæklenålen og garnet der trækker mest, hvilket manden min vidst er godt tilfreds med… (det larmer og fylder ikke så meget, som stof og maskiner gør… 😉)

Men altså for noget tid siden forelskede jeg mig hovedkuls i nogle sindsyge flotte kassebukser, men samtidig er jeg også typen der ikke vil give 800,- kr. for et par bukser…

Men da jeg så det gule stof med tulipanerne, i Stof og stil, så var ide´en plantet om, at jeg da bare skulle sy mine egne bukser. Så takket være Pia, fik jeg fat i stoffet, købt bånd og mønster, og så var det bare med at gå i gang 😉

1516744000
1516744000

Ta daaa… og her er resultatet. Faktisk er jeg ret god tilfreds, selv om jeg efter flere prøvning, synes at de kom til at ligne natbukser på mig. Men som teenager datteren sagde: “hvis du kan finde sådan et par flotte natbukser til mig – så køb dem!”

Og jeg må indrømme med den rigtige bluse, et par stiletter og håret sat, ja så var der ikke så meget natbukser over dem, og jeg hoppede i dem til naboens 50 års fødselsdagsfest 💃🍸

 

Mønsteret er som sagt fra Stof og stil og har nr. 2004736

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Læg en besked

Lignende indlæg